Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nákupná horúčka na trhu

Nora Mojsejová (48) a speváčka Dara Rolins (33) spôsobili včera obrovský rozruch na najznámejšom bratislavskom trhovisku. Zobraziť galériu (3)
Nora Mojsejová (48) a speváčka Dara Rolins (33) spôsobili včera obrovský rozruch na najznámejšom bratislavskom trhovisku.

BRATISLAVA - Hviezdy obľúbenej relácie Nákupná horúčka, košická milionárka Nora Mojsejová (48), speváčka Dara Rolins (33) a český herec Marek Vašut (45) spôsobili včera obrovský rozruch na najznámejšom bratislavskom trhovisku.

Nakrúcala sa tam ďalšia časť markizáckej relácie a úlohou trojice nekompromisných porotcov bolo minúť tritisíc korún za jednu hodinu. Pani Norika sa zjavne necítila vo svojej koži a nad ponukou ohŕňala nos. "Také smeti by som nikdy nekúpila," šomrala dáma, ktorá sa oblieka len v tých najluxusnejších butikoch. Šarmantný český herec s tým, na rozdiel od nej, problém nemal. Pridelené financie minul a ešte mu ostalo aj na borovičku v miestnom pohostinstve. A aj populárna speváčka Dara Rolins si vedela vybrať. Kúpila si tepláky a pohodlné papučky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu