Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Urazená Nora Mojsejová Markíze: Odídem z Nákupnej horúčky!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA - Nová súťažno-zábavná relácia Markízy Nákupná horúčka sa otriasa v základoch. Už po prvom diele sa porotkyňa Nora Mojsejová (48) vyhráža, že svoj flek nadobro opustí. Dôvodom jej zúrivosti sú nedeľné Vilomeniny.

V šou Vila Rozborila (38) si bývalí finalisti Veľkého brata a reality show Mojsejovci uťahovali z košických milionárov. Dokonca do ich fotografie hádzali torty. „Ak nedôjde k náprave, v Nákupnej horúčke nebudem pokračovať,“ vyhlasuje výstredná podnikateľka.

Mojsejovcov rozhorčili už samotné upútavky na Rozborilovu reláciu, ktoré Markíza vysielala niekoľko dní. „Neveril som, že po tom, čo sme sa s televíziou dohodli na spolupráci, kompetentní niečo také pustia na obraz. Dalo sa predsa súťažiť aj inak,“ soptí Braňo Mojsej. Zlosť v sebe neskrýva ani jeho manželka Nora a Markíze hrozí odchodom z postu porotkyne v novej šou o móde. „Verím, že Markíza prijme také opatrenia, ktoré takémuto konaniu v budúcnosti zamedzia. V opačnom prípade s Nákupnou horúčkou končím,“ tvrdí Mojsejová.

Hnev manželského páru umocňuje i fakt, že torty do kartónovej makety s ich podobizňami hádzala okrem Oskára Starostu Bíra (40) a Mária Papulu Hrbasa (30) aj Dana Mejkpísová Podhradská (30). Tá sa do nemilosti Mojsejovcov dostala už na začiatku reality show nesúcej ich meno a z výrazu jej tváre sa dalo vyčítať, že pri hádzaní šľahačkovej dobroty cíti veľké zadosťučinenie. Mejkpísová svoje konanie vysvetľuje takto: „Keď som dostala ponuku do Vilomenín, netušila som, aké budú súťažné disciplíny.“ A čo na to Markíza? „Veľmi nás mrzí táto situácia. Urobíme všetko pre to, aby sa viac nezopakovala,“ ospravedlňuje televíziu hovorkyňa Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu