Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

S T-Comom voláte do zahraničia iba za 2 centy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA – Rodinná linka od T-Comu vám dovolí zostať v kontakte s blízkymi aj po skončení letnej dovolenkovej sezóny. Septembrová kampaň na volania do zahraničia umožňuje pol roka telefonovať na vybrané medzinárodné pevné linky za skvelé 2 centy (0,60 Sk) za minútu.

Akciová kampaň prináša dva balíky medzinárodných volaní do krajín a sietí podľa výberu zákazníka. S aktivovaným balíkom volaní do pevných sietí telefonujete do krajín 0. a 1. tarifného pásma iba za 0,020 € (0,60 Sk) za minútu s DPH. Balík zahraničie – Mobilné siete zas ponúka volania na mobilné siete vybraných krajín za 0,150 € (4,52 Sk) za minútu hovoru aj s DPH.

Ponuka je určená pre nových aj existujúcich zákazníkov Rodinnej linky s ktorýmkoľvek volacím programom. Balíky do zahraničia si možno objednať bez viazanosti iba do konca septembra, pričom akciové ceny volaní platia počas 6 mesiacov. Noví aj existujúci zákazníci môžu navyše využiť všetky výhody predĺženej letnej hlasovej kampane, ktorá láka najmä akciovými mesačnými paušálmi, volaniami na mobily za 11 centov (3,31 Sk) za minútu a GPS navigáciou za skvelé ceny.

Balík zahraničie

Vybraná krajina

Akciová cena balíka za mesiac

Akciová cena za minútu hovoru

Pevné siete

Belgicko, Cyprus, Česko, Dánsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Írsko, Kanada a USA, Maďarsko, Nemecko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rusko, Španielsko vrátane Baleár a Kanárskych ostrovov, Švajčiarsko, Švédsko, Taliansko, Veľká Británia (0. a 1. tarifné pásmo)

1,99 € (60,00 Sk)

0,020 € (0,60 Sk)

Mobilné siete

Cyprus, Česko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Írsko, Maďarsko, Nemecko, Poľsko, Rakúsko, Rusko, Veľká Británia 

2,99 € (90,10 Sk)

0,150 € (4,52 Sk)

Všetky ceny sú uvedené s DPH.

Viac informácií o službách T-Comu získajú záujemcovia na bezplatnej linke 0800 123 456 alebo na internetovej stránke www.t-com.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu