Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blondínku (29) vo fitness aplikácii zaujal manželov nezvyčajne zvýšený tep: Nasledovalo kruté odhalenie

(Zdroj: TikTok/meg.c.mcgee)

VIRGÍNIA – Manželstvo Megan McGeeovej bolo skvelé, kým jej v novembri 2020 jej manžel neoznámil, že potrebuje prestávku. Pri hľadaní odpovedí blondínka narazila na fitness aplikáciu svojho manžela, prostredníctvom ktorej odhalila jeho neveru.

Megan McGeeová odhalila neveru svojho manžela-vojaka vďaka fitness aplikácii. Zaujímalo ju totiž, prečo sa mu počas dňa zvyšuje tep. „Preštudovala som si jeho mapu behu v aplikácii Strava a uvedomila som si, že prebehol okolo, zastavil sa a skončil na adrese, kde bývala žena z armády,“ vysvetlila 29-ročná McGeeová z Virgínie pre denník New York Post. „Objavenie týchto máp bolo kľúčom, ktorý potvrdil moje podozrenie o ich romantickom vzťahu – a zvyšok je história,“ dodala. O svoje šokujúce odhalenie sa podelila aj vo videu na TikToku.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Megan

Spomenula, že v niektoré dni ponúkla svojmu manželovi, že si pôjde zabehať s ním. „Vždy si vymyslel nejakú výhovorku, že ide behať príliš ďaleko alebo že s ním neudržím tempo,“ uviedla McGeeová. Keď sa jej nemenovaný manžel svojvoľne rozhodol, že od manželstva potrebuje pauzu, McGeeovej podozrenie sa ešte viac prehĺbilo. „Vtedy som sa začala prehrabávať jeho vecami a hovorila som si, že sa tu deje niečo vážne,“ povedala. Napokon zistila, že jej manžel si v skutočnosti chodí zabehať do domu svojej kolegyne – ktorý je od ich domu vzdialený asi 800 metrov. Je preto zrejmé, že McGeeovej manželovi tep nezvyšuje iba beh.

Svojím sledovateľom na sociálnej sieti oznámila, že celý príbeh vydá ako sériu videí. Zároveň dúfa, že jej smutný príbeh povzbudí ostatné ženy, aby nad stratou neverníka príliš netrúchlili. „Človek, ktorého si zoberiete, nie je ten, s ktorým sa rozvádzate. Vzala som si niekoho, koho som milovala, a rozviedla som sa s ‚prekabátenou lasicou‘,“ povedala pre New York Post. „Ženy by mali dôverovať svojej intuícii a cítiť istotu, že po zlomenom srdci nájdu šťastie,“ dodala.

Viac o téme: Nevera StravaFitness aplikáciaZvýšený tep
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu