Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina deň pred dovolenkou v Európe zistila, že ju podvádza priateľ: Jej VIDEÁ odhalení musíte vidieť!

(Zdroj: TikTok/iknow_girl)

USA – Žena, ktorá sa dozvedela o priateľovej nevere, sa rozhodla pre zaujímavý krok. S nič netušiacim mladíkom sa vydala na výlet po Európe, pričom ho nahrávala pri známych pamiatkach. V ruke vždy držala lístok, na ktorom stála časť príbehu. Jej videá sú na TikToku virálne.

Žena na TikToku postupne zverejnila videá, na ktorých je zachytený jej dnes už bývalý priateľ pri rôznych európskych pamiatkach. Prišla na to, že ju podvádza, a tak na každom zábere okrem jej priateľa vidno aj lístok, na ktorom je časť príbehu. Pre Newsweek povedala, že videá natočila v Európe od konca mája do konca júla. Ako prvé na svojom účte uverejnila takmer minútové video s kompletnými časťami príbehu.

@iknow_girl Went on a 9 week Europe trip with my bf who has been cheating on me our whole relatiosnhip bc I found out the day before and didn’t want to lose thousands of dollars in cancellation fees! #cheater #cheating #serialcheater #toxic #karma #player #intuition #betrayal #secretsandlies #cheatersexposed #womenempowered #keepitinyourpants #cheatingboyfriend #fuckboy #knowyourworth #selfworth #unfaithful #lifelesson #redflags #deception #manipulation #sociopath #insecureman ♬ original sound - Bdazzle

V komentári prvého videa uvádza: "Išla som na deväťtýždňový výlet po Európe s mojím priateľom, ktorý ma podvádzal celý náš vzťah, pretože som to zistila deň predtým a nechcela som prísť o tisíce dolárov na storno poplatkoch!" Vo videu sú rôzne zábery muža, ktorého tvár je rozmazaná. Z odkazov vyplýva, že spolu chodili rok a pol. Bývali spolu a začali si plánovať budúcnosť. Muž sa údajne staral o to, aby sa TikTokerka cítila milovaná a oceňovaná. "Často si však robil výlety, aby sa zabával s inými ženami za mojím chrbtom," píše sa v ďalšej poznámke, keď muža vidno stáť v blízkosti Eiffelovej veže v Paríži.

V neskoršom komentári žena uviedla, že sa o údajnom podvádzaní svojho priateľa dozvedela po tom, čo videla správy medzi ním a jeho kamarátkou. Na jednom z lístkov je napísané, že priateľ netuší, že jeho partnerka vie o nevere. „Takže po tomto sa s ním rozchádzam,“ napísala žena v odkaze, kým jej priateľ pózoval pri londýnskom Tower Bridge. Ako prezradila vo videu, v ktorom hovorí o tom, čo sa dialo po zaslaní videa jej priateľovi, muž sa zmohol iba na 30-sekundovú hlasovú nahrávku, v ktorej sa ospravedlnil.

Užívatelia boli prekvapení tým, že dievčina pokračovala vo výlete. Na otázku, ako sa podarilo jej priateľovi vysvetliť, čo bolo napísané na malých papierikoch, uviedla: "Povedala som mu, že robím video o všetkých tých sladkých veciach, ktoré pre mňa urobil a bude to prekvapenie." Video mu poslala, keď sa vrátila domov, keďže jej priateľ si predĺžil cestu so svojím kamarátom, aby navštívili viac miest v Európe. Mnohí komentujúci pochválili autorku príspevku za jej statočnosť. Spôsob, akým konfrontovala neverníka, považujú za epický.

Viac o téme: VýletNevera EurópaRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu