Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Na manželov číhala priamo pred domom nečakaná hrozba: Išlo im o život!

(Zdroj: Youtube/Inside Edition)

APOPKA - Manželom Jasonovi a Rachel Smithovcom z mesta Apopka na Floride sa ani nesnívalo, že ich spred vlastného domu zaženie dovnútra šelma, ktorá sa túlala v záhrade. Desivý incident zachytila domáca kamera a zverejnený bol vo vysielaní televízie WKMG News.

Kamera umiestnená na dome Smithovcov zachytila šialený moment, keď nielen ich dvoch, ale aj ich psa zahnal dovnútra čierny medveď. Ten prekvapil manželský pár v záhrade pred ich domom. "Žiadne varovanie. Okamžite sa to k nám rozbehlo. Zdvihol som ruky do vzduchu a kričal som z plných pľúc. Snažil som sa byť veľký a strašidelný, ale on sa nezastavil," opisuje chvíle hrôzy Jason. 

Medveď, ktorý sa predtým prehrabával v susedových odpadkoch, zmizol krátko po tom, ako sa manželia vrátili do svojho domu. Neskôr sa však znova vrátil. Rodina o všetkom informovala Komisiu pre ochranu rýb a voľne žijúcich živočíchov so sídlom na Floride, ale nechce, aby sa zvieraťu niečo stalo. Podobný incident sa stal nedávno v New Yorku, kde sa čierny medveď pokúšal otvoriť dvere domu.

Viac o téme: MedveďFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu