Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

FOTO Vodičov áut mohlo poraziť: Útok na ich výfuky! Neuveríte, čo si v nich našli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HEREFORDSHIRE - Strelené, nečakané, nechutné a prakticky aj život ohrozujúce. Inými slovami sa ani nedá opísať prípad, ktorý momentálne vyšetruje britská polícia. Na tiesňovú linku bolo hlásených množstvo bizarných útokov, pri ktorých vandali upchali výfuky na autách tými najpodivnejšími vecami.

Policajná hliadka bola privolaná do meste Credenhill v anglickom grófstve Herefordshire 2. apríla zhruba o pol desiatej večer po sérii telefonátov na tiesňovú linku. Ľudia sa v nich sťažovali na rozbité vajcia a surové mäso, ktoré sa z ničoho nič začalo objavovať na ich pozemkoch.

Neskôr sa ukázalo, že vandali upchali výfuky zaparkovaných automobilov jahňacinou a vajciami. Vo viacerých prípadoch dokonca nechali položené surové kuracie stehná na kolesách. Potraviny hádzali aj po okolí. Polícia zdieľala tieto zábery na sociálnych sieťach a žiada širokú verejnosť o prípadné ďalšie informácie.

 

Lamb chops have been stuffed into a vehicle's exhaust near Hereford, West Mercia police says🥩 Pictures shared by...

Posted by Hereford Times on Monday, April 4, 2022

Viacerí ľudia komentovali príspevok a vyjadrili v ňom svoje znechutenie. "Nielenže robíte neporiadok, ale vyhadzujete dobré jedlo. Práve teraz, keď toľko ľudí na svete trpí nedostatkom potravy." Iný užívateľ tiež poukázal na zbytočné plytvanie jedlom. "Jem mäso a nikdy neplytvám, pretože myslím na to úbohé zviera, ktoré museli zabiť, aby som sa ja mohol najesť." Niektorí však tieto činy považujú za zábavu a začali si z toho robiť srandu. "Veľký policajný steak sa chystá nájsť vinníka," alebo "polícia sa nachádza na mieste činu, v okolí postávajú mäsiari" - to sú len niektoré z nevhodných komentárov. 
 

Viac o téme: AutoVýfukJahňacinaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu