Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Lekár oznámil žene, že je tehotná: Ostala v šoku, viac ako rok nemala sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívateľka sociálnej siete Samantha Gibsonová z Veľkej Británie zostala v nemom úžase, keď jej lekári oznámili, že je tehotná. Vzhľadom na termín svojej poslednej sexuálnej aktivity by však mohla očakávať potomka iba v prípade, ak by išlo o nepoškvrnené počatie.

Na začiatku príbehu Samanthy Gibsonovej bol odber krvi, pre ktorý sa jej lekár rozhodol po tom, ako sa mu sťažovala na žalúdočné kŕče a závrat. V živote mladej ženy však krátko nato nastal totálny zmätok, pretože testy odhalili, že je tehotná. Šokujúcu skúsenosť zdokumentovala vo svojom TikTok videu, ale nie preto, aby sa podelila o radosť, ktorú zdieľajú po takomto oznámení nastávajúce mamičky. Dôvodom je fakt, že podľa lekárov síce čaká dieťa, ale pohlavný styk nemala viac ako dvanásť mesiacov. Márne hľadá odpovede na to, čo sa to v jej živote práve deje.

@gibson_sammi

Had a real Jayne the virgin moment back then Story time?#fypシ

♬ original sound - Pandemic Problems

Na video zareagovalo množstvo užívateľov, ktorí pripúšťajú mnohé teórie objasňujúce danú situáciu, a to od tých najbizarnejších až po možnosť potenciálnych zdravotných problémov. Kým niektorí s pobavením uviedli, že pravdepodobne ide o panenské počatie, ďalší sa domnievajú, že krvné výsledky mohli ovplyvniť viaceré diagnózy, ako napríklad syndróm polycystických vaječníkov, nádor alebo endometrióza.

@gibson_sammi

Sorry I’m not the next Mary#fypシ #xyzabc #trending #viral #storytime

♬ original sound - Samantha Gibson

Iní si zas myslia, že za celým zmätkom je jednoduchý ľudský omyl a došlo k zámene krvných vzoriek v laboratóriu. Samantha preto opäť navštívila lekára, aby mu vysvetlila, ako posledný rok vyzeral jej intímny život. Zároveň ho požiadala o nový krvný odber. Zatiaľ však nemá žiadne výsledky. Doma si ale urobila klasický tehotenský test, ktorý vyšiel negatívne. Tehotná teda zjavne nie je, keďže ale od lekárov stále nemá spätnú väzbu, nevie, čo je príčinou jej zdravotných problémov. 

Viac o téme: Tehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu