Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Romantik Martin (41) pátral po kráske, ktorú stretol na semafore: Stalo sa to, o čom tajne sníval

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GRIMSBY - Láska číha skutočne na každom rohu. Dôkazom je príbeh beznádejného romantika, ktorý si myslí, že svoju životnú lásku možno stretol na semafore. Podľa chlapíka to medzi ním a dotyčnou ženou poriadne zaiskrilo, keď sa na seba pozerali čakajúc na zelenú.

Štyridsaťjedenročný Martin Baker skončil s boľavým srdcom po tom, čo minulú sobotu videl ženu v modrom BMW. Obaja zastavili pred semaforom v meste Grimsby na červenú. Muž, ktorý pracuje ako opatrovateľ, uviedol že to medzi ním a záhadnou vodičkou iskrilo a dúfa, že ona to cítila rovnako. Zbadal ju vraj len náhodou, keď otočil hlavu. Vtedy sa stretol s pohľadom atraktívnej ženy, ktorá sa naňho pousmiala. "Chcel by som jej povedať, nech sa nám svetlá rozsvietia na zeleno a uvidíme, čo sa stane," vyhlásil. 

Romantik Martin (41) pátral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Martin sám seba charakterizoval ako romantika zo starej školy, ktorý má rád aktivity ako prechádzanie sa či horolezectvo. Pred ženami sa cíti pomerne neisto. "Nikdy by som neprišiel k dievčaťu a nepozval ho von. Jediný prípad, kedy som to urobil, bolo pred rokmi a ona sa stala mojou priateľkou. Nie som si veľmi istý, keď príde na ženy, je ťažké vedieť, či hovoríte správne veci," vysvetlil denníku Hull Daily Mail

Romantik Martin (41) pátral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Napriek tomu v Bakerovi niečo z tohto posledného stretnutia spôsobilo, že sa cítil inak. "V tomto prípade som si len povedal, prečo nie? Usmieva sa na mňa krásna žena a ja by som mal využiť šancu. Ľutoval by som, keby som nevyužil šancu." A zdá sa, že Martinovi šťastie tentoraz naozaj prialo. Po tom, ako o svojej skúsenosti porozprával miestnemu denníku, noviny kontaktovala žena, po ktorej tak veľmi pátral. Dvojica by mala v najbližšom čase vyraziť aj na rande. 

Viac o téme: LáskaRomantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu