Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kupujete si v kine pukance? Predavač varuje, toto by ste o nich mali vedieť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Ak radi chodíte do kina a sledovanie filmu si neviete predstaviť bez pukancov, pri najbližšej návšteve si premyslite, akú veľkosť si kúpite. Istý zamestnanec totiž upozornil na to, že tá stredná sa vôbec nevyplatí. A ukázal aj prečo.

Popcorn a kino patria podľa mnohých jednoducho k sebe. A čím je ho viac, tým lepšie. TikToker June Long najnovšie poradil, ktorú veľkosť tejto kukuričnej pochúťky by ste nemali kupovať. Vo svojom videu priblížil svoju skúsenosť s prácou predajcu za pultom s pukancami a inými pochúťkami. Zahrá sa na zákazníka a predavača a ukazuje, ako kino klame, čo sa týka veľkosti porcie. Najprv si objedná malú porciu, o chvíľu aj strednú. Malé balenie potom vyprázdni a naplní ním to stredné, pričom pukance siahajú až po okraj. Je teda jasné, že ide zhruba o rovnako veľké balenie, a teda podvod. Radí preto, aby ste si kupovali buď malé alebo veľké balenie. 

@thatcoolguy.25597

If you’re at the movies just get a small or large no in between #workingatthemovies #movies #comedy #funny #fyp #foryou

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Video si pozreli už milióny užívateľov, z ktorých mnohí vyjadrili svoje rozhorčenie nad tým, ako sa v kinách podvádza. Jeden dokonca uviedol, že podobne vraj klamú aj v McDonald's. "To isté platí pre milkshaky. Stredná veľkosť nie je o nič väčšia než tá malá. Dostanete rovnaké množstvo," napísal. Ďalší sa pridal, keď poznamenal, že aj Starbucks používa rovnaké množstvo na oklamanie zákazníkov. Istý užívateľ to zhrnul, keď skonštatoval, že najlepšie urobíte, keď si donesiete do kina vlastné jedlo a nápoj. 

Viac o téme: KinoPopcornPukance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu