Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO Bezpečnostná kamera zachytila poštára pri odsúdeniahodnom akte: Toto sa nedá obhájiť!

(Zdroj: Facebook/Sheryl Louise Harkins)

FALKIRK - Bezpečnostná kamera zaznamenala incident, pri ktorom poštár zo Škótska nepomohol staršej pani. Tá sa pošmykla a spadla do snehu. Muž ju tam ale nechal ležať, pretože bol vraj príliš unavený. Napokon sa ženu podarilo zachrániť a spoločnosť, pre ktorú poštár pracuje, sa ospravedlnila.

Kamerové záznamy zachytávajú, že poštár zo spoločnosti Royal Mail nechal ležať zranenú 72-ročnú Patriciu Stewartovú v snehu v meste Falkirk. Na svoju obhajobu vyhlásil, že bol "príliš unavený" na to, aby jej pomohol po tom, čo sa pošmykla a prosila ho o pomoc. Žene nakoniec pomohla pracovníčka zo spoločnosti Hermes a upozornila susedov. 

FOTO Pes roztrhal balík, ktorý prišiel susede: Keď majiteľka videla, čo je v ňom, očervenela od hanby

Zábery z incidentu neskôr na Facebooku zdieľala nahnevaná neter Stewartovej Sheryl Harkinsová. Vo svojom príspevku označila Royal Mail a poznamenala: "Dnes ráno prišiel náš poštár, moja teta spadla a ležala na ceste v snehu! Ak budete pozorne počúvať, budete počuť, ako poštár hovorí tete‚ 'nemôžem vám pomôcť, kámo, dnes som v tomto počasí už od rána‘ a odišiel. Nechal 72-ročnú ženu ležať v snehu." Harkinsová dodala, že je vďačná pracovníčke Hermesu za to, že prišla a Patricii pomohla, pretože to mohlo dopadnúť úplne inak. 

Mnohí užívatelia vyjadrili pohoršenie a znechutenie nad správaním poštára, ako sa zachoval k inej ľudskej bytosti. Pošta sa za incident ospravedlnila a uviedla, že prípad vyšetruje. "Spoločnosť Royal Mail od našich zamestnancov očakáva najvyššie štandardy správania. Našim poštárom a poštárkam pravidelne pripomíname dôležitú úlohu, ktorú zohrávajú v miestnych komunitách," uviedol hovorca spoločnosti. S poškodenou pani sú vraj v kontakte.

Viac o téme: Poštár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu