Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Študent navštevoval online hodiny svojho profesora: Úplnou náhodou zistil, že je už dva roky mŕtvy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Aaron Ansuini)

QUEBEC - Univerzitný študent z Kanady sa potreboval skontaktovať s profesorom, ktorého kurz navštevoval, tak sa snažil na internete vyhľadať jeho e-mailovú adresu. Namiesto toho narazil na jeho nekrológ. Učiteľ je totiž už dva roky po smrti!

Aaron Ansuini, ktorý študuje výtvarné umenie na Montreal Concordia University v Quebecu, sa so svojím odhalením podelil na Twitteri. "Ahojte, prepáčte, ale práve som zistil, že profesor online kurzu, ktorý navštevujem, zomrel v roku 2019. Svoje prednášky, z ktorých sa učím nahral pred svojou smrťou," napísal. 

Jeho tweet sa krátko nato začal šíriť po internete. Aaron zdôraznil, že je naozaj čudné, keď ho "učí" mŕtvy profesor. "Je to divný pocit, keď vám učiteľ dáva hodiny doslova zo záhrobia," dodal. Profesora opísal ako "milého starého Francúza, ktorý rád hovorí o obrazoch, na ktorých je namaľovaný sneh a kone". Že je mŕtvy, zistil študent tak, že hľadal na internete na neho nejaký kontakt. 

Študent navštevoval online hodiny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Aaron Ansuini)

Užívateľov v tejto súvislosti zaujímalo, ako teda nebohý profesor hodnotil Aaronove práce. Neskôr vysvitlo, že to za neho robili univerzitní asistenti. Keby sa s ním teda nepotreboval Ansuini skontaktovať, zrejme nikdy by nezistil, že profesor je mŕtvy. 

Viac o téme: ProfesorOnline vyučovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu