Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barbare (22) zaplatil exmanžel plastiky, aby sa stala bábikou: Teraz vraj mužov privádza k šialenstvu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Žena, ktorej jej bývalý manžel zaplatil plastické operácie v hodnote viac ako 119 000 eur, tvrdí, že sa jej nedarí získať prácu. Barbara, ktorá sa nápadne podobá na Barbie, má údajne problém aj s mužmi. Tí ju považujú za príliš atraktívnu a nevedia sa k nej správať adekvátnym, nesexuálnym spôsobom.

Dvadsaťdvaročná Barbara Luna Sipos z Budapešti hovorí, že jej posadnutosť bábikou Barbie sa začala už v detstve. Vtedy sa zamilovala do jej krásnej vizáže a snívala o tom, že sa jedného dňa stane žijúcou Barbie. Na svojom sne stať začala pracovať ako 17-ročná, keď podstúpila svoju prvú plastickú operáciu - zväčšenie pŕs. Odvtedy absolvovala ďalších desať zákrokov. Z pŕs veľkosti 34B prešla na veľkosť 34F. Tvrdí, že je oveľa šťastnejšia ako pred operáciou, priznávajúc, že ​​nikdy nebola škaredá, ale predtým sa "necítila kompletne"

Barbara ako sedemnásťročná
Zobraziť galériu (4)
Barbara ako sedemnásťročná  (Zdroj: profimedia.sk)

Barbara, ktorá momentálne pracuje ako internetová modelka, bola kedysi recepčnou. Podľa svojich slov však musela prestať pracovať, pretože jej aura a charizma privádzali mužov k šialenstvu. "Uvedomila som si, že takáto práca nie je pre mňa, pretože žijem v spoločnosti, kde veľmi atraktívna žena nemá veľa možností, ako si udržať svoju prácu alebo získať vyššiu pozíciu bez toho, aby dávala mužom to, čo som im dať nechcela," vysvetlila s tým, že podľa nej sa tak deje preto, lebo stále žijeme v patriarchálnej spoločnosti. 

Barbare (22) zaplatil exmanžel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Krátko po odchode zo zamestnania sa Siposová v auguste 2016 stretla so svojím v súčasnosti už bývalým manželom. Zažili spolu krátky, ale intenzívny vzťah, ktorý trval iba dva roky. Za ten čas mladá žena absolvovala plastické operácie v hodnote 119 000 eur. Jej "ex" údajne miloval bábikovský vzhľad, a preto manželke zaplatil väčšinu plastík. Barbara si dala dvakrát zväčšiť prsia za takmer 17 000 eur a tiež podstúpila dve plastiky nosa za 14 000 eur a plastiku vagíny. Okrem toho mala sériu menších operácií vrátane redukcie brady, čeľuste a rovnako si dala upraviť čelo. 

Barbare (22) zaplatil exmanžel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vďaka svojmu novému plastikovému vzhľadu vraj Luna na každom kroku vábi mužské pohlavie. Má to však aj svoju nevýhodu - mnoho ľudí ju neberie vážne. Stále však dúfa, že raz ukáže svetu, že nie je hlúpa. So svojou záľubou v plastických operáciách nemieni skončiť. V budúcnosti chce podstúpiť ďalšiu plastiku nosa a taktiež si chce nechať odstrániť rebrá.

Viac o téme: PlastikaBarbieBarbara luna sipos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu