Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Tínedžerka (17) zažila v autoškole jazdu hrôzy: Šialený vodič vydesil aj inštruktora

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Daily Trends)

SHEERNESS - Adrenalínová jazda šoféra subaru, za ktorým sa hnali policajné autá, skrížila cestu študentke počas jej jazdy v autoškole. Celá situácia šokovala nielen začínajúcu vodičku, ale aj inštruktora, ktorý hovorí o obrovskom šťastí, lebo sa do nehody nejakým zázrakom nepriplietli chodci alebo cyklisti.

Incident, ktorý sa odohral 14. augusta v anglickom meste Sheerness v grófstve Kent, zachytila kamera umiestnená vo vozidle autoškoly. V ňom práve sedela iba sedemnásťročná Mia Cuddingtonová, ktorá v daždivom počasí pomaly prechádzala pokojnými ulicami mesta. Za jednou zákrutou sa však priamo oproti nej vyrútilo strieborné Subaru Impreza a zamierilo rovno k jej autu. "Bože môj, pomôž mi. Čo urobíme?" hovorí vystrašená dievčina.

VIDEO Tínedžerka (17) zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Mia Cuddington)

Vtom však vodič oprotiidúceho auta náhle strhne volant, vyjde na chodník, obchádza autoškolu a vracia sa späť na vozovku. Vzápätí to isté urobia aj policajné autá, ktoré bezohľadného vodiča prenasledujú. "Počul som sirény a zrazu sa na nás vyrútilo subaru. Je iba zázrak, že na chodníku v tom čase neboli nijakí chodci. Cez prázdniny je totiž mesto plné detí. Počasie ich ale zrejme prinútilo zostať doma, čo sa v danej situácii ukázalo ako obrovské šťastie," povedal inštruktor autoškoly Darren Willett. 

VIDEO Tínedžerka (17) zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Daily Trends)

Jeho študentku skúsenosť veľmi rozrušila a jazdu musela po pár metroch prerušiť. Hovorca miestnej polície potvrdil, že policajti prenasledovali osemnásťročného mladíka zo Sheernessu, pretože nezastavil na pokyn dopravnej hliadky. Ako sa neskôr ukázalo, nemal vodičský preukaz, povinné postenie a našli u neho marihuanu. Vyšetrovanie pokračuje.

Viac o téme: AutoškolaPolicajná naháňačkaNebezpečná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu