Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hazardný hráč sa sťažuje na kasíno kvôli pomočenej stoličke

ELIZABETH - Návštevník kasína v meste Elizabeth, v štáte Indiana, nebol spokojný, pretože stolička na ktorú si sadol, bola vlhká od moču. Šesťdesiatročný Floyd Kibiloski sa preto oficiálne sťažuje.

Žena, ktorá sedela pred ním na stoličke pri hracom automate ju celú pomočila. "Dúfam, že sa o to postarajú. Nevyzerá to, že by plánovali riešiť takéto situácie," uviedol Kibiloski. Dodal, že jeho nohavice boli mokré od ženinho moču a v kasíne si ich nemal kde očistiť. Musel teda vyjsť von až k autu, kde sa prezliekol do starých teplákov. Hovorkyňa kasína Judy Hess povedala, že podnik mrzí, čo sa stalo. Uznala, že pracovníci kasína mali zlomené či špinavé stoličky ihneď odstrániť.

Závislí gambleri sú niekedy takí posadnutí hazardnými hrami, že ignorujú základné hygienické návyky. Podľa Carol O'Hare z nevadskej kliniky závislostí, títo hráči sa dokážu oddávať svojej neresti celé dni bez jedenia či sprchovania. Niekedy nosia plienky, aby nemuseli odbiehať na záchod a stratiť tak miesto pri hracom automate.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu