Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Okolo BMW prechádzal traktor, vypadla z neho kapusta: VIDEO katastrofy, ktorá nasledovala

Kapusta zasiahla okoloidúce auto Zobraziť galériu (2)
Kapusta zasiahla okoloidúce auto (Zdroj: YouTube)

SPALDING - Keď vodiči vyhadzujú počas jazdy z auta rôzne predmety ako napríklad ohorok, neuvedomujú si, že to môže mať katastrofálne následky. V tomto prípade ale za všetko mohla tvrdohlavá kapusta, ktorá si chcela zalietať a trafila auto okoloidúceho motoristu.

Tony Eccles z anglického grófstva Lincolnshire porozprával o nedávnom incidente, ktorý zažil na miestnej komunikácii. Minulý utorok išiel vyzdvihnúť svoju dcéru Jessicu (21) z práce, keď v jednom momente okolo neho v protismere prechádzal traktor prevážajúci poľnohospodárske plodiny. V dôsledku nešťastnej zhody okolností ale z vozidla vyletela kapusta a narazila priamo do okna jeho BMW. "Bolo to skutočne desivé, strašne som sa zľakol," povedal Angličan miestnym médiám. 

Okolo BMW prechádzal traktor,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Eccles spočiatku netušil, že to bola kapusta. Kútikom oka len zachytil, že z traktora niečo spadlo a hneď nato sa ozval strašný náraz. Listnatá zelenina mu totiž rozbila sklo na aute, za ktorého opravu teraz musí zaplatiť. Keby však zasiahla chodca alebo cyklistu, mohlo sa to skončiť oveľa horšie v podobne vážneho zranenia. 

Polícia zverejnila VIDEO hromadnej nehody v Žiline: Sedem áut na šrot

Tony od nehody na aute nejazdil, musí ho nechať najprv opraviť. To ho bude stáť približne 300 libier (343 eur), no našťastie mu budú vyplatené z poistky. Je rád, že v čase incidentu nebola v aute aj Jessica, ktorá si momentálne robí vodičák, pretože by ju to zrejme od šoférovania na dlhý čas odradilo. 

Viac o téme: NehodaKapusta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu