Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cestujúci netušili, čo robí vodič rumunského autobusu za volantom: VIDEO obrovskej hlúposti

Telefonovaním za volantom ohrozuje seba aj cestujúcich
Telefonovaním za volantom ohrozuje seba aj cestujúcich (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na podobné zábery sme zvyknutí aj zo Slovenska, no tentokrát sa odohrali na diaľnici vo Veľkej Británii. Vodiča autobusu plného ľudí nakrútili, ako počas jazdy telefonoval. Keby o tom vedeli cestujúci, asi by sa necítili bezpečne. Šoféri by si mali už konečne uvedomiť, že podobné riskovanie ohrozuje nielen ich život, ale aj životy ďalších členov premávky.

Vodiča dvojposchodového autobusu s rumunskou poznávacou značkou nakrútil okoloidúci motorista, ako počas jazdy drží pri uchu mobil a veselo si telefonuje. Incident sa odohral neďaleko tunela Dartford na diaľnici M25. Keď si neopatrný vodič uvedomil, že ho niekto nakrúca, okamžite svoj hovor ukončil a telefón odložil.

Cestujúci netušili, čo robí
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

"Z toho, čo som videl, som mal pocit, že cestujúci v autobuse nemali ani tušenie, čo vodič robí," povedal autor videa pre Kent Live. Incident už vyšetruje polícia. Vodičovi hrozí pokuta vo výške 2500 libier (2800 eur) a zadržanie vodičského preukazu.

VIDEO Muž sa hral s mobilom počas jazdy na skútri: Zrazu sa otvorila zem a...

Podobné prípady sa však stávajú veľmi často, a to aj na slovenských cestách. Minulý rok sa napríklad na internete objavili šokujúce zábery vodiča, ktorý počas jazdy používal mobilný telefón obidvoma rukami a navyše ešte na tablete pozeral aj televíziu. 

Viac o téme: AutobusVodičTelefonovanie počas jazdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu