Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Patrik si myslel, že je na konkurze do televízie: Keď sa "vypli" kamery, ukázal pravú tvár

Patrick nehanebne flirtoval s inou Zobraziť galériu (4)
Patrick nehanebne flirtoval s inou (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

LOS ANGELES - Patrick si myslel, že je na konkurze do televíznej relácie. Vedľa neho sedela krásna slečna a on sa s ňou spriatelil viac, ako by sa patrilo. To ale ešte netušil, že všetko je to len naoko a že vlastne nevedomky podstupuje test lásky.

Nič netušiaci mladík bol v tom, že sa zúčastňuje televízneho konkurzu. Vedľa neho si sadla mladá a treba povedať, že veľmi atraktívna slečna, ktorá mala byť zamestnankyňou televízie. Čo ale Patrick nevedel, bolo, že je to len skúška vernosti, ktorú na neho prichystala jeho priateľka Luis. Už dlhšie mala totiž podozrenie, že ho zaujímajú aj iné dievčatá a týmto spôsobom ho chcela otestovať. 

Patrik si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

To, čo videla, ju len utvrdilo v tom, že mala pravdu. Okamžite totiž bolo jasné, že Patrickovi sa sexi dlhovláska oblečená v odhaľujúcom tope a minisukni páči a dával jej to aj značne najavo. Keď si myslel, že sú kamery vypnuté, okato s ňou flirtoval, hladkal jej nohy, dal jej masáž a dokonca ju začal sledovať na Instagrame. Všetko to zavŕšil tým, keď povedal, že je nezadaný a že to dievča, ktorého fotky má v mobile, je jeho sestra. 

Patrik si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Patrik si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/to catch a cheater)

Luis bola zo správania svojho priateľa úplne zdrvená a nemala na neho pekného slova. Vyskočila zo stoličky a prirútila sa k nemu. "Čo to robíš? Aká som ti ja sestra? Vymenili ste si Instagramy, celú si ju obchytkával," skríkla na neverníka, ktorého doteraz živila, pretože nemá prácu. Patrick však namiesto toho, aby sklonil hlavu a kajal sa, len sucho vyhlásil, že sa jeho frajerka strápňuje a potom chcel pokračovať v balení falošnej televíznej moderátorky. Tá ho ale veľmi rýchlo schladila. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu