Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kamaráti zašli do reštaurácie: Mladíkovi padol mobil pod stôl, zohol sa a skoro odpadol

Do reštaurácie sa dostal potkan Zobraziť galériu (2)
Do reštaurácie sa dostal potkan (Zdroj: google maps/mohammed maad)

BOSTON - Mladík, ktorý si s partiou kamarátov vyšiel von na večeru, ostal poriadne znechutený po tom, ako zistil, čo mali celý čas pod nohami. Mŕtveho hlodavca, ktorý si zrejme, rovnako ako oni, prišiel do podniku pochutnať na nejakej maškrte.

Dvadsaťdvaročný Will Robinson z anglického grófstva Lincolnshire nedávno zašiel s priateľmi do reštaurácie Brewer's Fayre, kde si dali spoločnú večeru. Už keď sa pomaly dvíhali preč, jednému z jeho kamarátov padol na zem telefón, tak sa sklonil, aby ho zdvihol. Posvietili mu mobilmi, aby lepšie videl. Vtedy si Will všimol, že na podlahe je pasca a v nej mŕtvy potkan! 

Mladíci zavolali personál, aby ho informovali o nechutnom náleze. "Prišiel manažér a oznámil nám, že v reštaurácii rozložili pasce, pretože farmári sú na poliach, a tak si potkany hľadajú útočisko vo vnútri. Nechcelo sa nám veriť, že kvôli problému s potkanmi nezavreli reštauráciu. Veď tým zrejme porušujú všetky hygienické predpisy," uviedol Robinson. 

Kamaráti zašli do reštaurácie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps/alvin lee)

Manažér podniku ponúkol skupine ako kompenizáciu jedlo zdarma počas ďalšej návštevy. Chalani to však rázne odmietli; táto skúsenosť ich vraj dostatočne odradila. "To, že sme tam našli potkana, bolo naozaj nechutné. Bolo nám z toho doslova fyzicky zle. Už sa tam nikdy neukážeme," dodal Will. Majiteľ reštaurácie sa im medzičasom za nepríjemný incident ospravedlnil s tým, že urobili všetko pre to, aby sa niečo podobné u nich už nikdy nezopakovalo. 

Kamaráti zašli do reštaurácie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps/mohammed maad)

Podľa miestnych hygienikov v Brewer's Fayre bola naposledy vykonaná kontrola minulý mesiac. Dostala to najlepšie možné hodnotenie - päť hviezdičiek z piatich. 

Viac o téme: ReštauráciaPotkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu