Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (†31) len mala odísť za kamarátkou: Keď ju Rus (35) prichytil pri sexe, prišla krutá pomsta

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SHAMA - Keď veterinár v Rusku prichytil svoju ženu pri sexe s jeho najlepším priateľom (†32), okamžite vytiahol nôž, ktorým ho zabil a vykastroval. Vladimir Sidorov potom zaútočil na svoju 31-ročnú ženu, ktorej spôsobil viacnásobné bodné zranenia. Ona aj jej milenec boli na mieste mŕtvi.

Najbrutálnejšia vrahyňa v dejinách Slovenska: Irena (43) odťala mužovi hlavu a pohodila ju vo vlaku!

Podvedený manžel potom okamžite zavolal políciu a priznal sa k dvom vraždám. Vyšetrovací výbor v ruskom regióne Tatarstan uviedol, že Sidorov bol celý deň doma s deťmi, zatiaľ čo žena odišla navštíviť priateľku, ktorá práve porodila. Rus však zistil, že sa tam vôbec neukázala.

Za kamarátkou mal ženu odviezť jeho najlepší priateľ, no ten nedvíhal telefón. Preto k nemu Sidorov zašiel domov, kde dvojicu podľa policajného vyhlásenia načapal vo "veľmi intímnej situácii".

"Podozrivý vytiahol nôž a bodol muža niekoľkokrát. Potom mu odrezal genitálie," prezradil zdroj. "V dôsledku zranenia obe obete zomreli na mieste činu," uvádza sa vo vyhlásení. Potom, čo spáchal svoj zločin, Sidorov zavolal na miestnu policajnú stanicu.

Incident sa odohral v obci Shama, kde Sidorov pracoval ako veterinár na miestnom roľníckom družstve.

Viac o téme: SexVraždaPomsta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu