Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bizarné VOLANIA na núdzovú linku: To myslia vážne, že kvôli tomuto otravujú záchranárov?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockc.om)

BRATISLAVA - Na núdzové linky občas zavolajú ľudia, ktorí v skutočnosti žiadnu pomoc nepotrebujú. Blokujú tak tých, ktorí môžu byť naozaj v núdzi. A to kvôli dôvodom, nad ktorými sa vám bude rozum zastavovať.

Človek by až neveril, kvôli čomu všetkému sú ľudia schopní zavolať na núdzovú linku. Zatiaľ čo operátori riešia ich banálne problémy, môže sa snažiť na linku dovolať niekto, kto skutočne potrebuje pomoc. Prečítajte si, s akými všelijakými patáliami dokázali ľudia otravovať záchranárov. 

"Volala nám žena, ktorá videla, ako mal vodič nejakého auta vyložené nohy cez okno von."

"Okolo druhej nadránom nám zatelefonovala mladá žena, ktorej vraj modrali nohy. Nakoniec vysvitlo, že mala v ten večer oblečené nové džínsy, ktoré púšťali farbu." 

Bizarné VOLANIA na núdzovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstockc.om)

"Volala nám žena s tým, že sa do jej domu snažia vlámať dvaja chlapi oblečení v modrom. Poslali sme teda k nej šesť policajtov. Vyšlo najavo, že onými mužmi v modrom boli zamestnanci plynární, ktorí prišli robiť odpočet plynu."

"Volal nám opitý chlap, ktorý tvrdil, že ho niekto obťažuje. Pravda bola taká, že ho zatýkali naši kolegovia, pretože hádzal po ľuďoch pizzu." 

"Mladík začal našu konverzáciu slovami: "Prisahám, nešibe mi" po tom, ako utiekol zo svojho bytu. Jeho spolubývajúci sa vraj premenili na gigantických krabov." 

Bizarné VOLANIA na núdzovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstockc.om)

"Volala nám pani, ktorá otvorila balík z Amazonu a bála sa, že jej dieťa dostane alergickú reakciu. Z balenia arašidov. Pretože jej dieťa bolo alergické na arašidy." 

"Telefonovala nám pani, ktorej za domom cez rieku prebehol jeleň, a bála sa, že mu bude zima. Povedal som jej, že je to divoké zviera, takže som si istý, že bude v poriadku."

Bizarné VOLANIA na núdzovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstockc.om)

"Volal nám niekto, kto chcel vedieť, ako sa údi bôčik."  

Viac o téme: Núdzová linka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu