Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO drsnej pomsty za to, že našiel dcéru užívať si v aute s frajerom: Bager a audina na totálku

Audinu zničil na šrot Zobraziť galériu (2)
Audinu zničil na šrot (Zdroj: facebook/kaylor card)

HIAWASSEE - Mike Card povýšil rodičovskú výchovu na celkom novú úroveň. Keď načapal svoju dcéru v intímnej chvíli s neznámym chlapcom, dostal amok, sadol za volant bagra a zničil na totálku jej luxusné auto.

Keď sa Mike Card z amerického štátu Georgia vracal domov, prichytil svoju dcéru v inkriminovanej situácii s mladíkom Brandonom Andersonom v jej červenom audi. Zrejme čakal, že Ashley ostane nevinná až do svadby. V každom prípade ho pohľad na užívajúcu si dvojicu v aute tak naštval, že rozzúrený sadol do bagra a z audin za 12-tisíc dolárov spravil vrak vhodný akurát tak do šrotu. 

VIDEO drsnej pomsty za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/kaylor card)

Video krutého rodičovského zásahu zverejnil na Facebooku Ashlyin brat Kaylor s popiskom "Keď otec musí dokázať svoju poentu". Na záberoch vidno, ako sa bager zahryzol do strechy A4, poprevracia ju zo strany na stranu a spraví ju úplne nepojazdnou. Kaylor ďalej len dodal, že "Brandon si do tohto auta už nikdy nesadne". 

VIDEO drsnej pomsty za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/kaylor card)

Ashlyn, ktorá na sociálnej sieti uvádza, že je nezadaná, pravdepodobne takou ostane, pokiaľ bude bývať v dome svojich rodičov. Jej otec sa totiž vyjadril jednoznačne; žiadneho frajera v dome nechce. 

Viac o téme: Audi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu