Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Detaily zo života spoločníčky na webke: Sto klientov denne, 50-tisíc ročne a kopec drahých darov

Jayme Jonesová
Jayme Jonesová (Zdroj: Foto: Instagram/jaymejonesx)

LONDÝN - Krásna Angličanka trpela anorexiou. Pracovala ako predavačka a život ju vôbec nenapĺňal. Pred dvomi rokmi dostala nápad a už sa ho nepustila. V súčasnosti sa živí ako spoločníčka a svoje služby poskytuje cez web kameru. Ročne si týmto nezvyčajným spôsobom zarobí viac ako 50 tisíc libier (takmer 60 tisíc eur).

Jayme Jonesová (21) žila obyčajný život ako predavačka v obchode s telefónmi. Zdravotne na tom nebola najlepšie, trpela anorexiou. V júni 2015 sa rozhodla, že so svojím životom musí niečo urobiť. Jej priatelia mali skúsenosti s webkamerami, tak ich poprosila, aby jej nejakú dobrú poradili. Jayme si jednu zadovážila, zo svojej izby si urobila štúdio a rozbehla pikantný biznis. 

Pracovať pred kamerou z vlastnej spálne začala pred dvomi rokmi. Najprv sa s klientami len rozprávala. Za minútu si účtovala 2,99 libier (3,47 eura). Zákazníci pribúdali a Jayme postupne trávila pred kamerou šesť až osem hodín denne. Medzi klientami sa stala známou a teraz ich má denne aj sto.  

Mladá žena v súčasnosti zarába okolo 52 tisíc libier (viac ako 60 tisíc eur) ročne a neustále je zahrňovaná darčekmi, topánkami a oblečením. Nové povolanie jej vrátilo sebadôveru, pomohlo prekonať poruchu príjmu potravy a zbaviť sa tak anorexie. Opísala svoje smutné životné obdobie, keď si myslela, že je tučná, odmietala potravu, neustále plakala a zvracala. "Pri tejto práci mi váha neprekáža. Cítim sa sexi," povedala. 

Rodina ju podporuje

Priznala, že jej rodina a priateľ vedia, čím sa živí. Ako povedala, neprekáža im to, pretože v správaní k svojmu okoliu a vo svojom súkromnom živote sa vôbec nezmenila. Pre svoju prácu má vyčlenenú samostatnú miestnosť. Uplynulý rok minula viac ako 5-tisíc libier (takmer 6-tisíc eur) na spodnú bielizeň. 

Jayme sa zúčastňuje skupinového chatu s mužmi, kde ju môže sledovať a zároveň hovoriť s ňou aj desať klientov naraz, alebo sa venuje každému súkromne, pričom spĺňa aj ich najtajnejšie požiadavky. Priznala, že niekedy robí aj veci, ktoré by v reálnom živote nerobila. Vo svojej kariére chce pokračovať a dúfa, že raz bude mať vlastný web. 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: WebkameraSexPredvádzanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu