Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska zverejnila odstrašujúce FOTO: Verili by ste, je medzi nimi len 12-hodinový rozdiel

Tiffany pred spánkom a po ňom Zobraziť galériu (2)
Tiffany pred spánkom a po ňom (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Dvadsaťšesťročná blogerka zverejnila dve fotky samej seba s výrazne odlišným bruchom. Boli pritom urobené len dvanásť hodín od seba. Chce tak upozorniť na potrebu starostlivosti o vlastné telo, inak nás na nedbanlivosť upozorní samo.

Tiffany Brienová, ktorá pred pár rokmi vyhrala súťaz Miss Severného Írska, vyvolala rozruch fotografiami, na ktorých je ona sama. Na jednej s nafúknutým bruchom, akokeby bola v pokročilom štádiu tehotenstva, na tej druhej pre zmenu s plochým. Snímky vznikli len s poldňovým časovým rozdielom - prvá pred spaním, druhá, keď fitness blogerka nasledujúci deň vstala. 

Kráska zverejnila odstrašujúce FOTO:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Nie sme všetci takí, akými sa zdáme byť na sociálnych médiách. Napadlo mi, že sa s vami podelím o to, ako vyzerám, keď mám zlý deň, aby som poukázala na to, že nikto nie je dokonalý. Že je v poriadku, keď si vaše telo povie, že dnes si dá pauzu. Nebojte sa dievčatá, deje sa to aj tým najlepším z nás," okomentovala svoje zábery. 

Angličanka s nafúknutosťou bojuje už roky. Trvalo dlho, kým sa jej podarilo zistiť, čo ju spôsobuje. Je to nesprávny životný štýl, konkrétne nedostatok spánku, stres a intolerancia na niektoré druhy jedál a hormónov. Ostatný krát, keď sa to Tiffany stalo, si ale nie je istá, čo nafúknutosť vyvolalo. "Pred spánkom som nejedla, všetko mi stihol ešte predtým vytráviť. Muselo to byť kvôli niečomu, o čom si myslím, že je zdravé. Niekedy sa jednoducho vo vašom tele vyvinie intolerancia na niečo, čo jete celý život. Musíte len zistiť, čo to je," hovorí. 

Kráska zverejnila odstrašujúce FOTO:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Proti stresu, ktorý je tiež jedným z faktorov, bojuje Brienová pomocou jogy, prechádzkami so svojím psom, alebo si vyloží nohy a pozerá filmy. Priznala, že dodržiavať zdravý životný štýl je ťažké a hoci sa snaží, niekedy zlyhá, tak, ako my všetci. 

Viac o téme: FitnessNafúknuté brucho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu