Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kristína (†21) zahynula za záhadných okolností: Neuveríte, že aj takto môže vyhasnúť život!

Kristina Rennellová
Kristina Rennellová (Zdroj: twitter/Kristina Rennell)

LONDÝN - Mladá britská cestovateľka Kristina Rennellová mala celý život pred sebou, bohužiaľ za veľmi zvláštnych okolností zomrela. Počas pobytu v Austrálii skolabovala medzi dvoma pohovkami. Privolaní záchranári jej poskytli prvú pomoc a previezli ju do nemocnice, kde sa jej boj skončil.

Elizabeth (†21) umrzla na smrť: Opitá odišla z párty bez kabáta, vonku bolo mínus 21 stupňov!

Kristina sa na svoju cestu po svete vydala na začiatku roku 2015 a prešla cez juhovýchodnú Áziu až do Austrálie, kde začala pracovať na farme. Avšak len po týždni a pol bolo jej telo nájdené v ubytovni v meste Mildura. "Jej hlava uviazla medzi dvoma pohovkami. Jej telo bolo poskladné s nohami k stene. Jej hlava vyzerala, ako by bola zaseknutá. Vyzeralo to, akoby skákala okolo a uviazla," uviedla jej priateľka Melissa Newbyová.

Zábery z bezpečnostnej kamery zo Sunset Backpackers, kde bola Kristina ubytovaná, ukázali, že  krátko pred smrťou prešla hore po schodoch. Iná turistka potom zavolala záchrannú službu, ale napriek oživovaniu už zdravotníci dievčine nepomohli. Zomrela v nemocnici 19. júna minulého roka, ale médiá o prípade informovali iba nedávno. Kristina užívala beta-blokátory a mávala búšenie srdca, ale neboli nájdené žiadne srdcové problémy.

Peter Bedford, senior koroner pre grófstvo Berkshire, nebol schopný presne určiť, čo spôsobilo Kristininu "smutnú" smrť. Vo svojom poslednom tweete dievčina napísala: "Prvýkrát mám izbu sama pre seba, odkedy som odišla, už ju len kompletne vyčistiť a je to nádherné - je také pekné mať svoj vlastný priestor."

Viac o téme: Kristina Rennellová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu