Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hlasujte v ankete TECHBOX roka 2015 a vyhrajte špičkové ceny!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Vyberte najlepšie produkty, bankové aplikácie a operátorov roka 2015 a môžete vyhrať špičkový smartfón agenta 007 - Sony Xperia Z5 Compact, výkonný smartfón Lenovo Vibe P1, unikátne slúchadlá Jabra Sport Pulse alebo počítač do vrecka Intel Compute Stick.

Len a len vy, používatelia, ktorí sa s produktami a službami stretávate a používate ich deň čo deň, rozhodnete o víťazoch v jednej z ôsmich kategórií 5. ročníka ankety TECHBOX roka. Stačí kliknúť na stránku TECHBOXroka.sk, prezrieť si nominácie najlepších z najlepších a zahlasovať za operátorov, bankové aplikácie a produkty, ktoré si podľa vás zaslúžia významný titul TECHBOX roka 2015.


Hlasujte v ankete TECHBOX
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Hlasujte za najlepších a vyhrajte!

 

Hlasovaním v ankete sa zapojíte do žrebovania o hodnotné ceny. Až štyria z vás majú šancu vyhrať špičkový smartfón agenta 007 - Sony Xperia Z5 Compact od výrobcu Sony, výkonný smartfón Lenovo Vibe P1 od banky ZUNO, unikátne slúchadlá Jabra Sport Pulse od výrobcu Jabra alebo počítač do vrecka Intel Compute Stick od spoločnosti Intel.

 

Hlasujte v ankete TECHBOX
Zobraziť galériu (3)

 

 

Hlasovať v ankete TECHBOX roka 2015 môžete do 10.januára 2016. Podrobné pravidlá súťažnej ankety nájdete na web stránke TECHBOXroka.sk.

-reklamná správa -


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu