Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Opitý študent napísal učiteľovi brutálny e-mail: Dostal odpoveď, po ktorej hneď vytriezvel

Toto chcelo odvahu! Zobraziť galériu (3)
Toto chcelo odvahu! (Zdroj: Imgur/Antsped)

LONDÝN - Určite by vás potešilo úprimné vyznanie lásky od srdcu blízkej osoby, ale úprimné vyznanie od študenta, ktorého myslenie je pod vplyvom liehoviny asi nie. Máloktorý učiteľ by zareagoval na drsné slová študenta tak stoicky a so zmyslom pre humor, ako plešatý pán Martin.

„Pán Martin, len vám chcem povedať, že ste z**rvysyn a mrzí ma, že ste plešatý,“ začal svoje nemilé vyznanie frustrovaný a alkoholom potúžený študent Patrick. V správe mu súčasne sľúbil, že ho dá dokopy s dievčaťom, ktoré ho totálne odrovná, ak bude chcieť a pokračoval tým, že je skutočne ožratý a zajtra bude v škole chýbať. Pod sugestívne vyznanie, ktoré odoslal z iPhonu, sa samozrejme, nezabudol podpísať.

Nastúpil do novej práce a zapáčila sa mu kolegyňa: Potom dostal email, ktorý mu vyrazil dych

Opitý študent napísal učiteľovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Imgur/Antsped)

Vyšiel mu v ústrety

Učiteľ Martin sa však z mailu svojho žiaka nezložil a odpísal mu, že to vyzerá tak, že chlapec má za sebou veľkú noc a nezabudol mu pripomenúť, že mu predĺžil termín predloženia jeho školskej práce do stredy do polnoci. Súčasne zdôraznil, že oceňuje, ako mu záleží na jeho plešatej hlave: „Mojej manželke sa páči a nemám dosť peňazí na to, aby som si zaplatil vlasové implantáty.“

Na záver sa ho zdvorilo nezabudol spýtať, čo večer pil a s poriadnou dávkou nadhľadu ho vyzval, aby mu nabudúce radšej poslal fľašu čohokoľvek, čo pil: „a ja už si nespomeniem na to, čo si povedal,“ odpísal mu učiteľ na adresu špiritusu, ktorý študentovi zakalil logické uvažovanie.

Opitý študent napísal učiteľovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Imgur/Antsped)

 

 

Viac o téme: UčiteľŽiakVyznanieEmail
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu