Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Čo s deťmi vo voľnom čase? Pošlite ich hrať baseball!

Lgh International Zobraziť galériu (5)
Lgh International (Zdroj: Lgh International)

Letné prázdniny sa preklápajú do druhej polovice a nový školský rok klope na dvere. Po období plnom aktivít prichádza čas, kedy naše ratolesti zasadnú do školských lavíc, aby sa opäť niečo naučili a rozšírili si obzory. Intelektuálny tréning by mal byť sprevádzaný aj osobnostným a fyzickým rozvojom, na ktorý vzniká priestor v hodinách po vyučovaní.

Ak hľadáte pre Vaše dieťa aktivitu, ktorá mu vyplní voľné poobedia a zároveň ho komplexne rozvinie, dávame Vám do pozornosti baseball.

Baseball je výnimočným športom, pretože dokáže mladých ľudí naučiť vybojovať víťazstvá, zvládať prehry a fungovať v kolektíve. Členstvo v tíme zase buduje zodpovednosť a disciplínu. Baseball takto do mladých ľudí vštepuje základné princípy úspešného fungovania v reálnom živote. Popri tom zabezpečuje primeraný kondičný a silový rozvoj.

V Bratislave pôsobí baseballový klub BK Apollo. Jeho počiatky siahajú do roku 1990 a dnes sa klub zúčastňuje súťaží vo všetkých vekových kategóriách, vrátane mužskej extraligy a interligy, ktorá zahŕňa zápasy s tímami z Maďarska a Chorvátska. Klub pravidelne organizuje zahraničné výjazdy na pohárové súťaže, kde majú hráči možnosť zmerať si sily s európskou konkurenciou.V klube pôsobia aj dievčatá - softballistky.

Hlavným trénerom „áčkových“ družstiev Apolla je Martin Brunegraf, ktorý sa baseballu venuje od roku 1999 a má skúsenosti z pôsobenia v slovenskej reprezentácii, ale aj v českom extraligovom klube Tempo Titans Praha. Popri klubových aktivitách zároveň pôsobí ako šéftréner slovenskej baseballovej reprezentácie v mužskej kategórii.

BK Apollo postupne rozširuje svoju členskú základňu a prijíma mladé talenty. Na vyskúšanie tohto športu klub organizuje rôzne podujatia. Najbližšie si baseball zahrajú účastníci Offline tábora www.offlinetabor.sk, potom návštevníci podujatia Bratislava – športujúce mesto,dňa 13. septembra 2015 v bratislavskom Auparku a Sade Janka Kráľa. Stretnúť sa s Baseballom bude možné aj na jesennom ukončení sezóny priamo na ihrisku na Podzáhradnej ulici v Podunajských Biskupiciach. Ako už je zvykom, náborové aktivity budú prebiehať najmä na začiatku školského roka, no záujemcovia sú vítaní priebežne počas celej sezóny, či mimosezónnej prípravy v telocvični. Presné termíny a miesta konania náborových aktivít budú uverejnené na Facebooku. Na rovnakom mieste sú uverejňované aj informácie o nadchádzajúcich zápasoch, ktoré Vás pozývame sledovať z pohodlia tribúny.

Napíšte alebo sa príďte pozrieť na ihrisko. Zistíte, že baseball je krásny šport a vytvára kolektívy, kde vyrastajú hodnotní ľudia!

Predpredaj miest na Offline tábor nájdete v sieti Predpredaj.sk  

- reklamná správa -

Viac o téme: Lgh International
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu