Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Nahnevaný športovec s dievčatkom (4) kruto zatočil: Neznáša deti v plaveckom bazéne!

Incident nahrala bezpečnostná kamera
Incident nahrala bezpečnostná kamera

PEKING - Ak trénujete na majstrovstvá sveta, verejným bazénom plným ľudí sa radšej vyhnite. Muž na videu, ktorému zablokovalo plaveckú dráhu štvorročné dievčatko, svoje rozhorčenie nedokázal udržať v prijateľnej miere a dievčatku spôsobil traumu. Bezmocná matka po incidente musela volať políciu.

Yuanyuan Zhangová (4) sa práve hrala so sestrou a kamarátkou v plaveckom bazéne, keď sa náhle dostala do cesty rýchlemu plavcovi v protismere. Ten ju v návale hnevu po vzájomnom strete ponoril pod vodu, potom vyzdvihol na ruky a doslova hodil do vedľajšieho plaveckého pruhu. Podľa People's Daily Online by malo ísť o Číňana menom Su Ruiming. Keď sa dievčatko dostalo von z vody, bolo rozrušené a plakalo, no našťastie nebolo zranené.

VIDEO Zázrak v kompletne nadžganom bazéne: Plavčíčka s orlím zrakom zakročila v poslednej sekunde

Muž bol podľa matkiných slov taký arogantný, že ho ani nezaujímalo, či je jej dcéra v poriadku, uvádza Daily Mail. Matka celý incident pozorovala z okraja bazénu, pretože trpí kožnou alergiou a nemohla ísť do vody. Pani Zhangová vzápätí zavolala políciu a obe strany museli ísť kvôli zápisnici na stanicu. Su Ruiming pripustil, že sa správal hrubo, ale uviedol, že dieťa plávajúce v jeho pruhu ho prekvapilo. „Veľmi ma to nahnevalo. Ako mohlo také malé dieťa plávať v bazéne bez dozoru dospelej osoby?!“ uviedol plavec, ktorý napokon rodinu poprosil o odpustenie.

Viac o téme: BazénPlavecYuanyuan Zhang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu