Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

FOTO Najškaredšieho psa na svete: Ľudia sa ho boja, mýlia si ho s divou šelmou

Quasi Modo, najškaredší pes na svete. Zobraziť galériu (5)
Quasi Modo, najškaredší pes na svete. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Titul najškaredšieho psa na svete tento rok získal desaťročný kríženec pitbula s holandským pastierskym psom menom Quasi Modo. Jeho majitelia z Floridy si ako výhru zo súťaže, ktorá sa konala v kalifornskej Petalume, odnášajú šek na 1500 dolárov.

Quasi Modo sa narodil s vrodeným poškodením chrbtice, v dôsledku ktorého zostal hrbatý. Prvé roky života prežil v útulku, odkiaľ si ho vzal veterinár z mesta Loxahatchee v štáte Florida. V životopise Quasi Moda, ktorý sa objavil na webovej stránke súťaže o najškaredšieho psa na svete, sa píše, že jeho vzhľad môže vystrašiť aj "nebojácnych chlapov" - poniektorí sa ho báli, lebo si mysleli, že je hyena, či tasmánsky čert. 

Quasi Modo, najškaredší pes
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Na druhom a treťom mieste v súťaži o titul najškaredšieho psa na svete skončili kríženci čínskeho chocholatého psa a čivavy, ktorým ich majitelia dali mená Sweepee Rambo a Frodo. Cenu Spirit Award si z Petalumy odnáša osemročná čivava menom Precious, ktorá síce na jedno oko nevidí, ale svojím čuchom dokáže svojho majiteľa, hendikepovaného veterána, upozorniť, že mu v krvi klesla hladina cukru. 

Viac o téme: Najškaredší pesQuasi Modo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu