Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Milovníci elektronickej hudby pozor!

LGH music
LGH music

Už tento piatok sa pre Vás chystá podujatie, ktoré si na Slovensku razí svoju cestu a od roku 2008 získava na obľube každým rokom. LGH .music, ktoré možno skôr poznáte pod názvom Le Grande House v roku 2015 zastavilo svoje každoročné turné po slovenských cluboch a sústredilo sa len na výnimočné priestory a technicky vhodné cluby doma a v zahraničí.

Bratislavčania preto môžu byť radi že práve v ich meste vyrástol klub, ktorý by tieto prísne podmienky splnil. Reč je o novučičkom clube UN:LMTD na Továrenskej ulici č.14. Klub ponúka priestranné plochy s exkluzívnym barom, vybavením a sortimentom, ktorý uspokojí každého návštevníka. Zvuk, ktorý je tým najdôležitejším parametrom pre splnenie podmienok organizátorov projektu LGH .music bude zastúpený značkou Funktion One, čo je značka ktorá vo svete vyvolala veľké ohlasy a právom sa radí medzi TOP značky zvukových zostáv veľkých projektov a ktoré až s fanatickým zanietením používajú svetové DJské ikony ako je Carl Cox, Paul Van Dyké, či TIesto. Jednoducho kvalitné skladby musia byť prezentované cez kvalitný zvuk, inak strácajú na hodnote. UN:LMTD ako nová tvár nočnej Bratislavy tak má tie najlepšie predpoklady k šíreniu tohto posolstva aj na Slovensku.

LGH .music je na pláne už tento piatok, 5.6.2015 od 21:00 hod. Celovečerný program je zostavený z rezidentných DJov projektu, Charlie Clubber a Tamira, ktorých mená sú známe nie len na Slovensku ale aj v ďalších 10 krajinách sveta a vďaka ktorým si táto značka drží svoje postavenie medzi slovenskými projektmi. Hudobný odkaz ktorý vkladajú do svojich setov je pre fanúšikov ľahko rozpoznateľný a porovnateľný so svetovými DJmi preto obľúbenosť nie je žiadna náhoda.

Podujatie podporuje designová ikona zo Švédska, Absolut vodka. Je slávna nielen vďaka svojej nezameniteľnej fľaši, ale aj množstvu spolupráce s rôznymi umelcami. Od kráľa pop artu Andyho Warhola, cez Annie Liebovitz až po Swedish House Mafia. Absolut vodka, najikonickejšia vodka na svete, vnáša umenie do každej párty a transformuje ju na nezabudnuteľný zážitok.

Ak patríš medzi tých ktorí milujú divoké noci plné hudobných vibrácii nenechaj si újsť LGH.music ktoré sa po pol roku vracia do Bratislavy. PREDAJ VSTUPENIEK V SIETI PREDPREDAJ.SK.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu