Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovák nakrútil jedinečné VIDEO: Okamžite pri ňom dostanete chuť na zmrzlinu!

Ruky majstra
Ruky majstra (Zdroj: YouTube)

KO PHI PHI DON - Keď v lete dostanete chuť na zmrzlinu, zájdete do stánku a kúpite si kopček alebo viac. V Thajsku vám však túto mrazenú pochúťku vyrobia rovno pred očami. Ako to celé prebieha, sa podarilo nakrútiť jednému Slovákovi, ktorý tam trávil dovolenku. Video stojí naozaj zato.

Prezývajú ho Thailand Ice Cream Master, čiže thajský zmrzlinový majster. A keď si pozriete nasledujúce video, pochopíte prečo. Za pár minút vám totiž šikovný mladík dokáže vyrobiť zmrzlinu, ktorá je vraj široko ďaleko najlepšia. Žiadne kornútky, ani nádoby so zamrznutou zmrzlinou, všetko robí priamo pred vašimi očami.

Najprv vyleje pohár mlieka ochuteného o zopár lentiliek na platňu pripomínajúcu tú, na ktorých sa robia palacinky. A potom už nasleduje "mágia". Zmes začne akýmsi dlátami či škrabkami zhŕňať a potom zase rozotierať po platni, až kým nestuhne. Potom ju rozotrie na tenulinkú vrstvu a nareže na niekoľko častí, ktoré zvinie do rolky. Tie nakoniec servíruje v tégliku so šľahačkou a polevou, ktorú si vyberiete.

Autorom videa je Slovák, ktorý dovolenkoval na ostrove Ko Phi Phi Don. Zábery kurióznej prípravy zmrzliny si dokonca všimol aj známy americký portál ViralNova, ktorý uverejňuje videá či fotky s virálnym potenciálom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu