Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Biznis kouč roka - Sukhi Wahiwala opäť v Bratislave

Vykroč za finančnou slobodou Zobraziť galériu (5)
Vykroč za finančnou slobodou (Zdroj: Real Woman Forum)

Po úspešnom podujatí ”Mysli ako milionár”, ktoré v októbri 2014 pripravila pre širokú verejnosť organizácia RealWoman, príde Sukhi opäť na Slovensko. V sobotu 29.novembra 2014 na celodennom seminári s názvom “Vykroč za finančnou slobodou” aplikuješ miliónové stratégie a prejdeš od cieľov k reálnym výsledkom.

Sukhi, ktorého predkovia a múdrosť pochádzajú z Indie, je skutočným guru biznisu. Jeho jedinečnosť spočíva v tom, že spája vnútornú intuíciu a srdce s reálnym podnikaním. Spiritualita a peniaze sa podľa neho nevylučujú, práve naopak. Peniaze sú formou energie, ktorej je dostatok pre všetkých a všetci majú právo túto energiu využívať a vytvárať pomocou nej lepší svet.

Interaktívny seminár sa bude niesť v praktickom duchu - prinesie miliónové stratégie, osvedčené princípy a konkrétne kroky pre trvalý finančný úspech. Toto exkluzívne podujatie je určené pre maximálne 50 účastníkov, aby bol zabezpečený individuálny prístup a adresné riešenie konkrétnych výziev zúčastnených.

Zaujali ťa Sukhiho myšlienky? Pozri si nasledujúce video, v ktorom vysvetľuje viac...

Účastníci októbrovej prednášky o Sukhim:

„Sukhi je "nasiaknutý" chuťou pracovať, tvoriť, pohýnať veci a ľudí smerom dopredu! Pod krídlami takéhoto mentora cítim na svojej ceste oveľa viac istoty, je mi ľahšie nájsť odvahu aj na veci, na ktoré ju sama nenazbieram.“

Andrea Pavlíková

Podnikateľka

„Obrovské skúsenosti a hlbokú pokoru som zažil pri osobnom stretnutí so Suhkim. Cítil som to z jeho odpovedí, keď mi s ľahkosťou odpovedal na všetky moje otázky, ktoré som riešil už niekoľko mesiacov. Fascinovalo ma, že vycítil skutočné problémy, hoci vôbec neboli vyslovené. Teším sa na ďalšie stretnutie, už mám na Sukhiho prichystané nové otázky.“

Stanislav Pittner

Projektový manažér, Startup enterpreneur a vášnivý fotograf

Príď 29.novembra 2014 na Sukhiho seminár a urob svoj krok vpred. Dozvieš sa na ňom, ako prepojiť biznis, duchovno aj peniaze. Zistíš, že strata peňazí je len začiatkom na ceste za finančnou slobodou. Naučíš sa, ako sa napojiť na vyššie vedomie milionárov a vedieť pracovať s energiou bohatstva. Ak máš svoju víziu a nápad, príď a vytvor si plán na finančne ziskové a úspešné podnikanie.

Vstupenky nájdete na PREDPREDAJ.SK.

Kto je Sukhi Wahiwala?  Je niekoľkonásobne oceneným biznis koučom vo Veľkej Británií, rešpektovaným obchodníkom, stratégom a poradcom, CEO v “The Wahiwala Group of Companies” a v Synergy Coaching & Mentoring. Vo veku 21 rokov sa stal milionárom a o pár rokov neskôr bol už multimilionárom. Stal sa filantropom a zakladajúcim členom ATL Europe – Asociácie  transformačných lídrov v Európe, k. Avšak hlavne je hrdý otec štyroch detí, manžel, syn a brat.

Prečo pomáha druhým? Sukhi Wahiwala začal naplno uskutočňovať svoje poslanie a misiu v roku 2006 potom, ako sa ocitol blízko svojej vlastnej smrti. Táto udalosť vniesla do jeho srdca svetlo a pocítil potrebu pomôcť ľuďom vytvoriť zmenu v ich životoch. Keďže bol finančne zabezpečený, rozhodol sa podeliť o svoju múdrosť, skúsenosti a vedomosti. Svoj čas preto venuje mentoringu a pomoci iným. Zároveň však tvrdí: “Ak chceš pomôcť iným, najskôr musíš pomôcť sebe a svojim najbližším.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu