Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Chlapi zistili, že sú ženatí s rovnakou ženou (45): Prišiel nečakaný záver!

Zo sokov sa stali nerozluční kamaráti Zobraziť galériu (4)
Zo sokov sa stali nerozluční kamaráti (Zdroj: wales news service)

SWANSEA - Príbeh s nečakaným koncom - asi tak by sa dal nazvať osud dvoch mužov, ktorí sa predtým nepoznali. Prvýkrát sa stretli po tom, ako zistili, že ich niečo spája. Boli totiž ženatí s tou istou ženou, a to dokonca v rovnakom čase!

Štyridsaťsedemročný Peter Sherratt, továrenský robotník zo Swansea, sa s o dva roky mladšou karen zoznámil v roku 2005. Ich vzťah sa rozvinul veľmi rýchlo a už o pár mesiacov neskôr si povedali "áno" na hrade v Edinburghu. Peter bol Kareniným tretím manželom.

Chlapi zistili, že sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: wales news service)

Manželstvo však vydržalo len dvanásť mesiacov. Sherratt totiž začal mať krátko po svadbe obavy. "Často mi klamala o tom, kde je a čo robí. Na našom spoločnom účte neboli nikdy peniaze napriek tomu, že som sa išiel zodrať, aby som slušne zarobil. Keď som sa jej spýtal, kde sú všetky peniaze, dostal som len vyhýbavú odpoveď," hovorí. So ženou sa vzhľadom na ich problémy rozišli, nikdy sa ale formálne nerozviedli.

V marci 2013 sa Karen vydala za opravára Chrisa Thomasa, ktorého spoznala na internete, uvádza portál walesonline.co.uk.

Chlapi zistili, že sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: wales news service)

Keď v decembri toho istého roka našiel v jej taške od laptopu žiadosť o rozvod, ktorý podal Sherratt, bol v šoku. Zistil, že Karen je ešte stále vydatá. Rozvodové papiere nechal na stole, zbalil si kufre a ženu opustil. A o pár dní neskôr ju nahlásil na polícii, ktorá ju následne obvinila z bigamie. Ich svadba sa tým pádom stala neplatnou a krátko nato došlo aj k rozvodu Thomasa a Karen. Tá bola nakoniec za bigamiu odsúdená na štyri mesiace.

Zvláštnosťou je, že z oboch podvedených mužov sa časom stali dobrí priatelia. Pravidelne chodia spolu na pivo alebo si zahrajú biliard.

Chlapi zistili, že sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: wales news service)

"Karen nás oboch okúzlila svojím šarmom. Ale bola to všetko len lož. Jedinou dobrou vecou, ktorá vzišla z tohto pekla, je priateľstvo s Petrom," povedal Chris.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu