Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tatranské stretnutie „hviezd na kolesách“

Zobraziť galériu (29)

V dňoch 11. Až 15. Septembra 2014 sa vo Vysokých Tatrách zídu fanúšikovia značky Mercedes – Benz aby sa zúčastnili známej Mercedes – Benz Tour.

Tento rok ide okrem zábavy aj o oslavu 15. výročia vzniku Mercedes – Benz klubu Slovensko, ktorý uvedenú Tour organizuje. Stretnutie je určené pre všetkých majiteľov vozidiel a priaznivcov značky Mercedes – Benz, pre ktorých je pripravený zaujímavý program.

Tatranské stretnutie „hviezd na
Zobraziť galériu (29)

Štart Tour bude 13.septembra 2014 ráno s cieľom prvej etapy - Pieniny. Na trase okrem krásnych prírodných scenérii čakajú na súťažiacich zaujímavé úlohy. Následne budú môcť účastníci absolvovať splav na rieke Dunajec, ako aj zažiť iné adrenalínové dobrodružstvá. Absolvovaním druhej  etapy sa účastníci dostanú späť do hotela Hutník, kde vo večerných hodinách budú vyhlásené výsledky Tour v rámci Gala večera pri príležitosti osláv 15-teho výročia vzniku Mercedes – Benz klubu Slovensko. Nedeľným programom  14.septembra je tak, ako každý rok spanilá jazda tentokrát cez Vysoké Tatry a tiež spoločné fotenie účastníckych vozidiel s panorámou štítov našich veľhôr.

Viac informácií o MB-tour 2014 a možnosti prihlásenia sa na tour nájdete tu:

http://www.mercedes-benz-klub.sk/

 Fotografie z minulých ročníkov si môžete pozrieť v galérií.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu