Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Moja tvár predá všetko!

Dušan Šinka sa pohybuje vo svete modelingu už pätnásť rokov a stále je žiadaný. Zobraziť galériu (4)
Dušan Šinka sa pohybuje vo svete modelingu už pätnásť rokov a stále je žiadaný.

JELENEC - Súmerná tvár, výrazné črty, prešedivené vlasy pripomínajúce hrivu sexidolu Georgea Clooneyho. Pre toto všetko sa o modela Dušana Šinku (37) z Jelenca pri Nitre tvorcovia reklám doslova bijú. V civilnom povolaní výpravca vlakov sa síce pomaly blíži k štyridsiatke, no z pracovných ponúk si môže stále vyberať.

Vychytené dovolenkové destinácie cestovnej kancelárie a tabletky na chudnutie - to sú jeho najnovšie úlohy v reklamách. „Zaujímavé boli aj roly hráča v kasíne a pútače na obchodný reťazec. Finančne najlukratívnejším džobom bola však reklama na zahraničné pivo. Bola pre mňa aj veľkým osobným úspechom, lebo na kastingu ma vybrali z pol tisícky uchádzačov z celého sveta,“ hovorí 183 centimetrov vysoký chlapík. O výške honorárov však taktne mlčí.

Zdá sa, že okrem výrazných čŕt tváre prinášajú modelovi úspech a obľúbenosť u tvorcov reklám práve sivé vlasy. Režiséri ho okrem Georgea Clooneyho prirovnávajú aj k Richardovi Gerovi. „Mnohí profesionálni kaderníci si myslia, že mám sivý melír. No mýlia sa, šediviem už od mladosti,“ smeje sa absolvent dopravnej priemyslovky. Vypracovanú postavu nemá zadarmo, musí si ju udržiavať posilňovaním a „brušákmi“ - spraví ich aj tristo za deň. „Nebavia ma lacné reklamné slogany, radšej robím klipy s dušou. Ale zatiaľ mi ponuky vyhovujú, beriem ich ako slušne platenú prácu.“

A čo ak by mu ponúkli fotenie aktov alebo účinkovanie v dráždivom klipe? „Ak by išlo o jemnú erotiku, neváhal by som. Myslím, že za svoju postavu sa nemusím hanbiť a tehličky na bruchu mám ešte stále.“ Dušan Šinka, ktorý pózoval aj pre svetoznámych módnych tvorcov, nie je v rodine jedinou hviezdou reklám. Na päty mu úspešne šliape jeho syn Markus (10). Účinkoval už v troch reklamách - dvakrát na produkty mobilného operátora a naposledy s otcom pre cestovku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu