Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pikantná oslava storočnice: Babku rozpálil striptér, ukázal jej všetko!

Doris si prítomnosť striptéra užívala Zobraziť galériu (2)
Doris si prítomnosť striptéra užívala (Zdroj: lincolnshireecho.co.uk)

RETFORD - Dôchodkyňa z malého mestečka na východe Anglicka nedávno oslávila svoje sté narodeniny, a to v poriadne veľkom štýle. Rodina jej totiž zaplatila striptéra, ktorý by svojím pikantným vystúpením priviedol do rozpakov aj štyrikrát mladšie ženy.

Ako podľa vás vyzerá oslava storočnice? Väčšina z nás si určite predstaví pokojné posedenie pri káve a torte s rodinou. Lenže Doris Deahardieová z anglického grófstva Nottinghamshire mala celkom inú predstavu o tom, ako oslávi svoje životné jubileum. Zavolala si striptéra.
 
Divoký večierok sa konal v miestom pohostinstve a starenka si mladíka vybrala sama. A do jeho vystúpenia sprevádzaného notoricky známou piesňou Sexy And You Know It od zoskupenia LMFAO sa aj osobne zapojila. Svalnáč jej totiž nastriekal na ruku šľahačku a potom ju zlízal.
 
Pikantná oslava storočnice: Babku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: lincolnshireecho.co.uk)
"Bol to skvelý večer. Doris až do poslednej chvíle neverila, že sa úplne vyzlečie. Keď tak urobil, jej tvár sa rozžiarila," povedala s úsmevom nevesta Sharon.
 
Seniorka pôvodne chcela osláviť svoje narodeniny letom v helikoptére s tým, že by sa pilot pre ňu vyzliekol. To ale z pochopiteľných dôvodov nešlo, a tak jej príbuzní navrhli, že príde striptér, píše portál lincolnshireecho. Súhlasila. No a ako to prebiehalo, si môžete pozrieť vo videu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu