Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší sexškandál na Malorke: Tínedžerka oslavovala 18. narodeniny, nechala sa olízať 15 mužmi!

Šľahačkové hody určené pre pánov Zobraziť galériu (2)
Šľahačkové hody určené pre pánov (Zdroj: Foto: Ultimahora.es, mirror.co.uk)

MAGALUF - Prázdninové letovisko Magaluf na Malorke žije sexom. O škandály tam nie je núdza. Vskutku netradičnú oslavu 18-tych narodenín absolvovala aj istá tínedžerka. To, čo by malo ostať za dverami spálne, sa ani v najmenšom nesnažila ukryť. Vyzliekla sa, natrela šľahačkou a dovolila pätnástim mužom, aby ju z nej zlízali.

Partia kamarátov zašla do poriadneho extrému. Mladí podgurážení Briti to vedia poriadne roztočiť. Dievča sa počas oslavy svojich narodenín vyzlieklo a v rámci hry "body shots" sa natrelo šľahačkou. Mladíci ju potom bozkávali a celú olizovali.  

Ďalší sexškandál na Malorke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Ultimahora.es, mirror.co.uk)

Mesto Magaluf na Malorke je turistickým centrom, kde sa zdržiavajú najmä mladí Briti. Minulý mesiac šokovalo video, na ktorom vidno, ako sa pár oddáva sexu na ulici za denného svetla. Rozdávali si to medzi dvoma zaparkovanými autami a vôbec im neprekážali okoloidúci.

Ďalší sexškandál na Malorke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Ultimahora.es, mirror.co.uk)


Prázdninové letovisko má povesť mesta sexu. Tento rok v lete starosta prijal zákon, ktorý umožňuje lepšiu kontrolu nad organizátormi rôznych podujatí.  

Ako informuje Sunday Mirror, mladé britské dievčatá sú pravidelne opíjané alkoholom a následne nútené k sexuálnym aktom s cudzincami.    

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu