Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Normálny človek by sa asi povracal: Žena (34) zjedla dvojkilový steak bleskovo rýchlo!

Molly vo svojom živle
Molly vo svojom živle (Zdroj: YouTube)

LINCOLN - Na prvý pohľad vyzerá táto žena, že v jej jedálničku prevažujú hlavne šaláty a iné nízkokalorické jedlá. To však ešte neviete, že minulý piatok vytvorila rekord v najrýchlejšej konzumácii dvojkilogramového steaku. Znie to neuveriteľne, ale "dala" ho za necelé tri minúty!

Molly Schuylerová z Nebrasky má poriadne roztiahnutý žalúdok. Inak by nemohla jesť tak veľa a tak rýchlo. Pred týždňom sa jej podarilo pokoriť svetový rekord v jedení dvojkilového kusu mäsa, keď ho skonzumovala za 2:44 minút. Pokorila tak doterajší rekord, ktorý držal Peter Czerwinski. Ten zjedol rovnako veľký steak za takmer sedem minút.

Tridsaťštyriročná matka štyroch detí ale nie je žiadnou amatérkou. Pretekom v jedení sa venuje takmer dva roky. V auguste 2012 napríklad ako prvá žena na svete zjedla hamburger nazývaný Stellanator. Ten obsahuje dvestogramových plátkov mäsa, šesť plátkov syra a slaniny, šesť vajec, cibuľu, uhorky, ľadový šalát, jalapenos papričky, arašidové maslo a majonézu. Pokrm, ktorý si priam koleduje o infarkt.

Molly, ktorá napriek svojim chúťkam neváži ani 50 kíl, vyhrala takmer všetky súťaže, ktorých sa zúčastnila. Okrem iných aj tú, kde zjedla šesťkilovú štipľavú pizzu za necelých 28 minút. O svojom netradičnom koníčku povedala: "Jednoducho som sa s tým narodila, je to moje hobby, aj keď asi trochu hlúpe."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu