Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Doprajte si štátnu prémiu

(Zdroj: PSS)

Blížia sa Vianoce. Najkrajšie obdobie roka. Vďaka stavebnému sporeniu môžu byť ešte krajšie, ak obdarujete svojich najbližších alebo seba samých.

Predpokladom je uzatvoriť si alebo mať uzatvorenú zmluvu o stavebnom sporení v najväčšej stavebnej sporiteľni na Slovensku a potom už len sporiť.

Výhodné a garantované

Mechanizmus stavebného sporenia je jednoduchý a spravodlivý. Prvá stavebná sporiteľňa zhodnocuje vklady všetkých svojich klientov výhodným úrokom garantovaným počas celej doby sporenia. Každý kto sporí, dospelý či dieťa, má nárok na štátnu prémiu. Ak počas roka 2013 vložíte na účet stavebného sporenia aspoň 577,30 €, štát vám doloží ďalších 66,39 €. Vaše vklady spoločne so štátnou prémiou zhodnotíme úrokom až 2 % ročne.

Možno vás zaujíma, či frekvencia vkladov na účet stavebného sporenia má vplyv na výšku štátnej prémie. Nemá. Je jedno, či sporíte pravidelne mesačne alebo jediným vkladom ročne. Dôležité je však množstvo vložených finančných prostriedkov počas kalendárneho roka.

Čaká na vás stavebný úver

Tí stavební sporitelia, ktorí splnia vopred stanovené podmienky, majú zákonom garantovaný nárok na stavebný úver. Jeho úroková sadzba sa začína už od 2,9 % ročne a nezmení sa od prvej splátky až po poslednú. Stavebný úver až do 50 tisíc € nie je potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou a banka od vás nebude žiadať ani dokladovanie výšky vášho príjmu. Tento jedinečný produkt je atraktívny nielen pre stavebných sporiteľov, ale zaujal aj odbornú porotu, ktorá ho ocenila Zlatou mincou 2013.

Alebo skúste medziúver

Stavební sporitelia, ktorí ešte nespĺňajú podmienky na získanie stavebného úveru, ale už teraz potrebujú riešiť svoje bývanie, majú na výber z pestrej ponuky medziúverov. Naši súčasní sporiaci klienti môžu požiadať o úver, ktorý nemá na slovenskom trhu financovania bývania konkurenciu. Je to úver na bývanie až do 40 tisíc € bez založenia nehnuteľnosti. K prostriedkom na kúpu, výstavbu alebo obnovu svojho bývania sa vďaka tejto ponuke dostanete rýchlejšie ako obyčajne a ešte aj ušetríte desiatky ba až stovky eur.   

Viac informácií získate u obchodných zástupcov PSS, a. s., alebo na čísle 02/58 55 58 55 či na www.pss.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu