Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

VIDEO vám vezme ilúzie: Takto sa z tuctovky za pár sekúnd stane kráska!

Pred a po úprave Zobraziť galériu (3)
Pred a po úprave (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Počítačové triky dnes dokážu urobiť z nepekného človeka hotového krásavca. A z tuctovky sexbombu, ktorá zdobí titulné stránky magazínov. Ak si však myslíte, že tak tak isto dokonalo vyzerajú aj v skutočnosti, tak sa hlboko mýlite. Retuš je totiž naozaj silný čarodejník.

Na internete sa pred pár dňami objavilo šokujúce časozberné video, ktorého tvorcom je portál GlobalDemocracy.com. Zobrazuje, ako výrazne sa dá zmeniť ženské telo pomocou digitálnej retuše.

Hlavnou aktérkou je priemerne vyzerajúca dievčina, ktorú photoshop premenil na bezchybnú krásku. Na scénu prichádza nenalíčená a len v spodnom diele červených bikín.

VIDEO vám vezme ilúzie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vizážistka ju vzápätí namaľuje a na vlasy pripevní príčesok. A potom už prichádza na rad grafická úprava. Blondínke vyhladí pleť, rozšíri oči, stenší nos, zväčší pery, predĺži krk, paže aj chodidlá, zúži lýtka, zmenší brucho aj zadok a nakoniec rozjasní kožu na celom tele. Výsledok je ohromujúci. Upravená modelka sa takmer vôbec nepodobá na ženu, ktorou bola počas fotenia. Je z nej celkom iný človek.

VIDEO vám vezme ilúzie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zverejnené video prilieva ešte viac oleja do ohňa diskusiám o pretvorených modelkách, ktoré normálnym dievčatám dávajú nereálny príklad. Erin Heatherton, ktorá predvádza pre značku Victoria's Secret, tvrdí, že obraz zdravého tela nie je niečo, čo sa má človek učiť od módnych magazínov. "Retušovanie je nevyhnutnou súčasťou našej práce. Nepredávame realitu, predávame príbeh. Je to všetko o vytvorení fantázie," povedala pre portál Fashionista.com.

Šokujúca retuš modelky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu