Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zvodnej učiteľke (21) hrozí vyhadzov: Študenti našli jej pikantné fotky!

Cristy Nicole Deweeseová
Cristy Nicole Deweeseová (Zdroj: YouTube)

DALLAS - Byť na obálke časopisu pre pánov a potom sa vrhnúť na učiteľskú dráhu, nemusí byť práve tou najvhodnejšou kombináciou. Minulosť totiž väčšinou dostihne každého a môže sa obrátiť proti nemu. Presne to teraz zažíva mladá učiteľka španielčiny na strednej škole v Texase, ktorá pred pár rokmi pózovala pre Playboy.

Podľa denníka The New York Daily News vystupovala Cristy Nicole Deweeseová (21) v roku 2011 v Playboxi ako dievča mesiaca. Stalo sa to ešte predtým, ako dostala svoju prvú prácu učiteľky španielčiny na strednej škole. Po prevalení škandálu sa však svojim povinnostiam radšej vyhýba.

Vo videu, ktoré bolo urobené počas prípravy na fotenie, dievčina na kameru hovorí, že jej zadok vyzerá skvele v nohavičkách, džínsoch alebo aj v ničom. "Mám dlhé nohy, ale najobľúbenejšia vec na mojom tele sú pre mňa prsia. Sú malé, ale pravé, pekne tvarované a nemusím sa báť bolesti chrbta, podprseniek, zízajúcich mužov a pod," uviedla.

Po tom, čo sa prevalil škandál okolo fotenia, sa snažia kompetentní zvládnuť situáciu, keďže mnohí rodičia trvajú na tom, aby ju vyhodili. Vedenie však tvrdí, že podľa právnika je to akási "šedá zóna". Neporušila totiž žiadny zákon, ale je to skôr otázka etiky a kódexu pedagóga, ktorý stanovuje, že učiteľ má mať bezúhonný charakter.

Rodičia navyše tvrdia, že 16-17-roční tínedžeri si ju teraz budú predstavovať aj tak počas vyučovania skôr nahú, keď už videli jej pikantné fotky. A pre dievčatá rozhodne nebude žiadnym vzorom. Iní študenti a rodičia sa však postavili na jej obranu. "Je to naozaj dobrá učiteľka," povedala študentka Zapora Longová pre televíziu FOX4. Jej matka, ktorá je nábožensky založená, to zhodnotila slovami, že síce nie je dobrým príkladom, ale každý v minulosti urobil nejaké chyby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu