Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Spitý a zdrogovaný pod obraz Boží: Div, že tento Rus vôbec dokázal šoférovať!

Ako preboha v takom stave dokázal šoférovať? Zobraziť galériu (2)
Ako preboha v takom stave dokázal šoférovať? (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Alkohol ani drogy jednoznačne nepatria za volant. Niektorí ľudia si ale stále neuvedomujú, aké nebezpečné je v takomto stave šoférovať. Medzi takýchto nezodpovedných vodičov patrí aj mladý Rus, ktorý bol tak omámený, že môže ďakovať všetkým svojim strážnym anjelom, že nespôsobil žiadnu nehodu.

Je priam až zarážajúce, akí niekedy dokážu byť ľudia nezodpovední a úplne kašlú na to, že ich hlúpe činy môžu mať fatálne následky.

Ruskí policajti koncom septembra zastavili jedno auto, aby mohli vykonať bežnú kontrolu. Akonáhle sa ale otvorili dvere, bolo im jasné, že toto nebude len taká obyčajná kontrola. Za volantom totiž sedel, či skôr sa váľal, mladík, ktorý bol opitý a zjavne aj zdrogovaný. Nedokázal súvisle rozprávať, a už vôbec nie sa poriadne posadiť a vystúpiť z vozidla. Na sedadle sa len skrúcal ako nemotorný had a obmotával sa bezpečnostným pásom.

Spitý a zdrogovaný pod
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ako to celé dopadlo, nie je známe. Pokračovať v jazde mu však policajti určite nedovolili a pravdepodobne ho odviedli v putách na stanicu. Inak ako veľkým šťastím sa nedá nazvať to, že Rus nespôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej mohli prísť nevinní ľudia o život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu