Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

To sú problémy: Dievčina (21) sa sťažuje, že je pripekná!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: the sun, mtv)

CHICAGO - Má to ťažké! Profesionálna zápasníčka Dana Adiva (21) z amerického Chicaga sa v dokumentárnom seriáli stanici MTV priznala, že sa cítila byť v živote veľmi nešťastná. Paradoxne to však nebolo kvôli tomu, že by bola škaredá, ale tomu, že jej krása spôsobuje veľké problémy.

Mladá blondínka musela odísť zo školy, pretože ju žiarliví spolužiaci šikanovali a nekonečná pozornosť mužov jej znemožňuje nájsť si priateľa. "Dostanem, čo chcem a chcem, aby so mnou zaobchádzali ako s princeznou. Nemusím byť múdra, stačí, že dobre vyzerám. Zároveň je to však dosť otrava. Bolo by fajn, keby vás ľudia brali z času načas vážne," posťažovala sa Američanka.

To sú problémy: Dievčina
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: the sun, mtv)

"Keď som bola mladšia, ľudia mi hovorili, aká som pekná, ale keď som sa dostala na vysokú školu, všetko sa zmenilo. Pútala som pozornosť všetkých chalanov, ale nespriatelila som sa zo žiadnym z dievčat. Strašne na mňa žiarlili. Posielali mi nenávistnú poštu a bolo to také zlé, že som napokon prestala do školy chodiť," prezradila blondínka, ktorá však stále dúfa, že nájde pravú lásku.

Dana sa kedysi snažila skryť svoju krásu, tým, že si prefarbila vlasy na hnedo a začala nosiť okuliare, ale vraj to vôbec nepomohlo. "Chcela som pribrať, ale nemohla som," uviedla dievčina, ktorá sa rozhodla prijať svoj výzor a dokonca plánuje zväčšenie pŕs. "Je to svet, ktorý sa musí zmeniť, nie ja," dodala na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu