Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Májový FORBES predstavuje najbohatších Slovákov!

Májový FORBES predstavuje najbohatších Slovákov! Zobraziť galériu (2)
Májový FORBES predstavuje najbohatších Slovákov! (Zdroj: Forbes)

Je tu máj a s ním mimoriadne vydanie magazínu Forbes. Po prvý raz sme pre Vás pripravili najprestížnejší rebríček Top 30 najbohatších ľudí Slovenska a Česka. Dozviete sa, kto panuje v bývalom spoločnom štáte, koľko Slovákov sa dostalo do tridsiatky i to, čomu venujú čas a ako rozmýšľajú.

V exkluzívnom rozhovore čísla s názvom Urputný pán potravín najväčší československý továrnik Andrej Babiš vysvetľuje, že hoci plánuje vo svojej firme spomaliť, určite sa nechystá do dôchodku, momentálne drží prísnu diétu a na Slovensku plánuje veľkú investíciu.

V májovom čísle nájdete:

Páni Slovenska a Česka. Najprestížnejší rebríček magazínu Forbes TOP 30 najbohatších ľudí Slovenska a Česka  Vám okrem exkluzívneho poradia po prvý raz prináša spočítanie majetku podľa oficiálnej americkej metodiky.

Haščák hovorí. V exkluzívnom rozhovore s názvom Ako rozmýšľa Penta partner spoločnosti Penta Jaroslav Haščák vysvetľuje, ako sa rozhoduje najsilnejšia slovenská finančná skupina, v čom u nej dominujú emócie a ako zmenila firmu kauza Gorila.

Slovenský globálny hráč. Len jednej slovenskej firme sa podarilo od pádu socializmu postúpiť na úroveň globálneho hráča. V článku ESET sa dozviete, prečo jej produkt milujú v Južnej Afrike a pôvodní zakladatelia Miroslav Trnka a Peter Paško popíšu život po ESETe.

Najrešpektovanejší CEO. Po prvý raz sme udelili ocenenie pre generálneho riaditeľa, ktorého si jeho kolegovia najviac vážia. Prvý laureát, šéf Železiarní Podbrezová Vladimír Soták, v rozhovore s názvom Špičková dedinská fabrika vysvetľuje, prečo voľba nie je celkom presná.

Čítajte Forbes – návod na úspech.

Skvelá ponuka pre čitateľov. Exkluzívne predplatné magazínu FORBES!  Len v máji, 12 + 2 vydania mesačníka Forbes zadarmo do vašej schránky! Spojte svoj úspech s najúspešnejšími ľuďmi Česka a Slovenska. Online objednávka na www.forbes.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu