Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Brutálna liečba z Číny: Omladí vás "zapálením" tváre!

(Zdroj: tt.mop)

PEKING - Ženy budú vždy hľadať najhorúcejšie novinky v kozmetickom ošetrení v snahe po udržaní mladosti. Jedna z nich by však mohla byť oveľa horúcejšia ako ostatné, v čínskych salónoch vám totiž vrásky z tváre doslova vypália otvoreným ohňom.

Terapeuti pri hrôzostrašnej metóde zvanej Huǒ Liao používajú uterák namočený v alkohole a tzv. "špeciálnom elixíre", ktorý položia na kožu záujemkyne a potom v ošetrovanej oblasti zapália. Veľké plamene v okolí aplikovanej zmesi majú stimulovať regeneráciu pokožky a odstrániť ochabnutosť a vrásky. Iné správy však uvádzajú, že dokážu vyliečiť všetko od obezity po nachladnutie.

Svedok liečby, ktorej sa podrobila jeho matka, zverejnil obrázok na stránke tt.mop.com, na ktorej vidno jej tvár zahalenú do uteráka, pod ktorou sa nachádza igelit a hrubá vrstva akejsi masti. Prevádzkovatelia salónov tvrdia, že ide o úplne bezpečné ošetrenie, ktoré vykonáva starostlivo vyškolený terapeut a vďaka elixíru kožu iba zahreje, ale nepoškodí. Na prvý pohľad to však tak určite nevyzerá.

Jacob Teitelbaum, autor knihy s názvom Skutočná príčina, skutočná liečba sa o Huǒ Liao vyjadril: "Ak sa pýtate, či by som to skúsil, odpoveď je nie." Podľa neho táto metóda však môže fungovať vďaka tomu, že extrémne teplo vyvoláva adrenalínovú reakciu, na základe ktorej telo produkuje ďalšie látky, takže dochádza k zlepšeniu niektorých príznakov, akými sú zlé trávenie alebo pomalý metabolizmus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu