Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nepekná spomienka na dovolenku: Žena sa nakazila genitálnymi bradavicami!

(Zdroj: reprofoto the sun)

GLASGOW - Rosie Bensonová (59) sa pred časom rozišla so svojím dlhoročným priateľom a aby prišla na iné myšlienky, išla navštíviť svoju sestru na Jamajku. Zaplietla sa tam s jedným mužom, od ktorého si odniesla nepríjemný suvenír v podobe genitálneho ochorenia.

Rosie si s Tomom, s ktorým ju zoznámila sestra, hneď padli do oka. Rodený Brit bol veľmi šarmantný a pozorný. Dvojica sa po pár rumoch premiestnila do jeho domu, kde sa pomilovala. Bez antikoncepcie. "Teraz to znie asi naivne, ale cítila som sa s ním bezpečne. Nečakala som, že sa ešte v mojom veku môžem niečím takým nakaziť," hovorí.

Keď sa Angličanka vrátila domov, na aférku rýchlo zabudla. Po niekoľkých týždňoch si ale počas sprchovania nahmatala dolu tri hrčky veľkosti polovice zrnka ryže. "Hneď mi bolo jasné, že som niečo chytila od Toma. Hnevala som sa na seba za to, že sme nepoužili ochranu. Mohol mať predsa aj AIDS," povedala denníku The Sun.

Vystrašená Rosie okamžite zašla za lekárom, ktorý jej diagnostikoval genitálne bradavice - jedno z najčastejších sexuálne prenosných ochorení. Odstránili jej ich zmrazením. Žena o mesiac neskôr podstúpila vyšetrenie sterom, ktoré odhalilo, že má vo vagíne ďalšie drobné bradavice. Trvalo polroka, kým sa ich úplne zbavila. Kedykoľvek sa jej však môžu vrátiť.

"Myslela som si, že takéto choroby hrozia iba mladým ľuďom, ktorí chodia po diskotékach, opijú sa a potom sa vyspia s niekým neznámym. Veľmi som sa mýlila," dodáva Rosie, ktorá si zo svojej nepeknej skúsenosti zobrala ponaučenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu