Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Jeden večer vo svete Lýdie Eckhardt - Sheraton Evening

Dublér známeho herca Bruca Willisa Mako spomína na svoje dlhovlasé začiatky pri Lýdii Eckhardt Zobraziť galériu (8)
Dublér známeho herca Bruca Willisa Mako spomína na svoje dlhovlasé začiatky pri Lýdii Eckhardt (Zdroj: David Duducz, PartyLive.eu)

BRATISLAVA - Je pokladaná za legendu slovenského návrhárstva, no nezabúda na neľahké začiatky. Lýdia Eckhardt spolu s agentúrou Cherry&Cherry zorganizovali ďalší z radu benefičných večierkov Sheraton Evening. Stretlo sa tu veľa priateľov módy, prebehli viaceré módne prehliadky, hral klavírny virtuóz, zaznel jazzový, ba aj operný spev.

Celý večer sa niesol vo veľmi osobnom duchu. Lýdia sa rozrozprávala o svojich začiatkoch a zároveň chcela predstaviť spoločnosti mladé talenty, ktoré zarezonovali v jej náročnom oku. Návrhár David Mucha, dizajnér Marek Luley, streetartový maliar AC One, fotografka Mária Majeríková, či mladá operná speváčka Mariana Hochelová. Všetci predviedli svoj výnimočný talent.  Lýdia nostalgicky privítala na pódiu aj svoju úplne prvú modelku, či jej dávneho modela Maka, ktorý je dnes dablérom Bruca Willisa. Prehliadku hudobne sprevádzala mladá djka Lucia Javorčeková, ktorú osadenstvo skôr poznalo v úlohe modelky. "Lýdiine prehliadky sú veľkolepá obrovská šou, no dnešný večer je skôr o jej veľmi vtipnej a charizmatickej osobe, ktorú keď spoznáte, chcete byť v jej blizkosti." Povedal manažér produkcie z agentúry Cherry&Cherry, Stanislav Kočan. Sheraton Evening  približuje umelcov z iného uhla a zároveň pomáha debutovať mladým tváram.  Celé dobrovoľné vstupné je venované na benefičné účely a Lýdia si pre tento krát vybrala ako cieľ Detskú onkológiu v Košiciach. Široká verejnosť si mohla v tento večer vyskúšať aj „odkaz vo fľaši“ s luxusným Moet&Chandon, ktorý sprevádza tento projekt od jeho začiatku. 16.2. je pripravený ďalší Sheraton Evening venovaný spoločensky dôležitému projektu www.lacnesteniatka.sk, pod záštitou občianskych združení Majme srdce, Psia duša a Pes v núdzi. Túto problematiku podporuje aj putovná výstava, ktorú budete mať možnosť zažiť priamo na akcii na vlastné oči. Účasť potvrdili aj známe osobnosti.

Ak mate chuť stretnúť zaujímavých ľudí a prispieť na ďalšiu správnu vec, Sheraton Evening v nádhernom Amber’s Bare v Hoteli Sheraton je práve pre Vás.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu