Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Učitelia zo seba urobili šašov, trsajú na Whitney Houston!

Dievčina netuší, čo sa za ňou odohráva
Dievčina netuší, čo sa za ňou odohráva (Zdroj: YouTube)

WORCESTER - Vo väčšine prípadov sú to práve učitelia, ktorí študentov vyzývajú k tomu, aby sa správali ukáznene a nerobili hlúposti. Na Abby Kelly Foster High School v Massachusetts je to ale presne naopak a úlohu triednych klaunov prebrali na chvíľu miestni pedagógovia.

Pracovníkom strednej školy v meste Worcester rozhodne nemožno uprieť zmysel pre humor. Od kolegu Mikea Pennyho sa dali nahovoriť na to, že vo videu, ktoré pre učiteľa histórie mali vytvoriť jeho študenti, budú bez ich vedomia tancovať v pozadí.

Tak vznikol približne päťminútový záznam, v ktorom vystupujú nič netušiaci školáci, pričom za ich chrbtami sa odohrávajú tie najdivokejšie tanečné kreácie v podaní inak pokojných pedagógov. Na internete si získava čoraz viac priaznivcov, ktorí oceňujú, že učitelia tancujúci na hit zosnulej speváčky Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody sa neberú príliš vážne a dokázali zo seba spraviť šašov pred celou školou.

"Strašne sa mi páči, ako tesne predtým než začnú tancovať, sa tvária akoby nič. A potom to rozbalia ako najväčšie parketové levy. Bodaj by bolo viac takých učiteľov!," napísal nadšený užívateľ.

Učitelia robia zo seba šašov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu