Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zmätený dedko sa vozil 30 hodín v kuse, stále dookola!

Dennis Leighton Zobraziť galériu (2)
Dennis Leighton (Zdroj: kentnews.co.uk)

LONDÝN - Britský dôchodca sa pokúšal dostať autom k domu svojej dcéry, ktorý sa nachádza iba 55 kilometrov od jeho bydliska. Nejako ale stratil orientáciu a možno by ďalej krúžil dokola, keby po ňom medzitým nevyhlásili pátranie a nevšimli si ho dopravní policajti.

Dennis Leighton sa vydal z britského Windsoru do hodinu jazdy vzdialeného Swanley, lenže to celé nejako domotal. Vždy minul tú správnu odbočku a tak rotoval s autom po okruhu.

Starček zasadol do auta 12. decembra o pol ôsmej večer. Keď k dcére nedorazil ani po niekoľkých hodinách, rodina si o neho začala robiť starosti a oznámila jeho zmiznutie na polícii. Poznávaciu značku jeho vozidla následne zaznamenali 13. decembra o pol dvanástej dopoludnia kamery v mieste len šesť kilometrov vzdialenom od vytúženej destinácie. Policajti ale motoristu s prapodivným poňatím o čase odchytili až 14. decembra skoro ráno.

Dezorientovaný senior tak strávil márnou snahou dostať sa do Swanley viac ako 30 hodín. "Pán Leighton sa trošku stratil, ale našli sme ho živého a zdravého. Odprevadili sme ho na tú správnu cestu a teraz už je šťastne u dcéry," uviedol policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu